Leica T (type 701), πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά και πρώτη εικόνα


Leica T (type 701), πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά και πρώτη εικόνα

Η Leica T (type 701), θα είναι μάλλον μία mirrorless μηχανή με APS-C αισθητήρα και δυνατότητα αλλαγής φακού. Το νέο σύστημα αποτελεί κοινή προσπάθεια της Leica με την Panasonic, με το σώμα να κατασκευάζεται στην Γερμανία και τους φακούς T στην Ασία.

Πολύ πιθανό η νέα Leica T να έχει οθόνη αφής, WiFi, ενώ φήμες κάνουν λόγο για μία σειρά φακών Τ, zoom και primes, που θα ανακοινωθούν σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους. Επιπλέον η Leica θα παρουσιάσει και ένα adapter για την προσαρμογή φακών M στο σώμα της νέας μηχανής.

Μένει να δούμε τι είδους χαρακτηριστικά θα έχει η νέα μηχανή αλλά και αν η Leica θα αποφασίσει επιτέλους να μας παρουσιάσει μία μηχανή με δυνατά χαρακτηριστικά ανάλογα του ανταγωνισμού (όπως χαμηλό ψηφιακό θόρυβο σε υψηλό ISO).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!