Τρεις νέοι φακοί από τη Leica για το σύστημα M


Τρεις νέοι φακοί από τη Leica για το σύστημα M

Πρόκειται για τους Leica φακούς:
Leica Summicron-M 35mm F2 ASPH
Leica Summicron-M 28mm F2 ASPH
Leica Elmarit-M 28mm F2.8 ASPH

Και οι τρεις νέοι φακοί προσφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εικόνας χάρη στον νέο οπτικό σχεδιασμό.

Επιπλέον έχουμε νέα μεταλλικά σκίαστρα και προστατευτικά δαχτυλίδια για το εμπρός μέρος του φακού όταν το σκίαστρο δεν είναι πάνω στον φακό.

Η Leica δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα για τους νέους φακούς εκτός από ότι ο Leica Summicron-M 35mm F2 ASPH έχει διάφραγμα 11 λεπίδων και παράγει εικόνες με μεγάλη οξύτητα και αντίθεση, χωρίς παραμορφώσεις και με εκπληκτικό bokeh.

Για τον Leica Summicron-M 28mm F2 ASPH αναφέρει ότι αποδίδει εξαιρετικά σε χαμηλό φωτισμό και αποδίδει εικόνες με μεγάλη οξύτητα και λεπτομέρειες.

Τέλος για τον Leica Elmarit-M 28mm F2.8 ASPH αναφέρει ότι είναι ο πιο μικρός φακός του συστήματος Μ και είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Κατασκευασμένοι στη Γερμανία οι Leica Summicron-M 35mm F2 ASPH, Leica Summicron-M 35mm F2 ASPH, Leica Summicron-M 28mm F2 ASPH, θα είναι διαθέσιμοι μέσα στον Φεβρουάριο στις τιμές των 2.250, 2.975, 1650 λίρες Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica Leica Lenses Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!