Έρχεται ειδική βάση από τη Samyang για την ρύθμιση των φακών της

Η Samyang ακολουθεί τα βήματα της SIGMA και σύντομα θα μας παρουσιάσει τη δική της λύση για σύνδεση των φακών της σε Η/Υ.

Πρόκειται για το Lens Station, το οποίο εμφανίστηκε στο booth της εταιρείας στο International Photo & Imaging Show της Σεούλ. Όπως και με την περίπτωση του SIGMA USB Dock, το Lens Station θα χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση του Firmware των φακών της εταιρείας και για την ρύθμιση τους.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο αξεσουάρ και σε τι τιμή.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!