Η LensBaby έχει θέματα με τη εξυπηρέτηση των παραγγελιών που δέχεται και ενημέρωσε σχετικά τους πελάτες που περιμένουν τις παραγγελίες τους.
H εταιρεία αναφέρεται σε μεγάλες καθυστερήσεις προμήθειας εξαρτημάτων που χρειάζεται για την παραγωγή των φακών της, κάτι που έχει οδηγήσει στο να μην μπορεί να εξυπηρετήσει με κανονικό ρυθμό.
Η εταιρεία σημειώνει ότι ορισμένες παραγγελίες δεν θα φτάσουν στους πελάτες για τα Χριστούγεννα.
Η εταιρεία εξηγεί ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα επικοινωνήσει με όσους πελάτες δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει στα σίγουρα για να τους αναφέρει ποιες επιλογές έχουν σχετικά με την παραγγελία τους.
Για να μάθετε σε ποια κατάσταση είναι η παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας στο customerhappiness@lensbaby.com.
Δες την εβδομαδιαία μας φωτογραφική εκπομπή Angle of View στο YouTube ή άκουσε την ως Podcast σε Spotify, Google ή Apple!
Πριν φύγετε δείτε
- Περισσότερες από 800 φωτογραφίες του Bowie αποκτούν νέα ζωή στη Βενετία
- Caira: Η κάμερα που μετατρέπει το γύρισμα σε generative video
- Η GoPro απαντά μετά τη συμφωνία με τη Starman: Οι κάμερες συνεχίζουν
- Smart glasses: Το Basement τα απαγορεύει και η Meta κλείνει το κενό του LED
- Photoshop 27.10: Χρήστες αναφέρουν διαφορετικά χρώματα στην οθόνη και στο εξαγόμενο αρχείο
- Lexar Muse: Ένας υπέρλεπτος SSD με έναν ασυνήθιστο συμβιβασμό











