Lensbaby Twist 60, νέος φακός για μοναδικά πορτρέτα


Lensbaby Twist 60, νέος φακός για μοναδικά πορτρέτα

Η δημιουργία του είναι εμπνευσμένη από τον φακό Joseph Petzval Classic του 19ου αιώνα και το ιδιαίτερο ύφος που έδινε στις φωτογραφίες (έχουμε δει ήδη ανάλογους φακούς από τη Lomography).

Ο Lensbaby Twist 60 έχει διάφραγμα που αποτελείται από 12 λεπίδες(!!) και προσφέρει μέγιστο άνοιγμα f/2.5. Είναι κατασκευασμένος από 4 οπτικά στοιχεία σε 3 ομάδες και δέχεται φίλτρα 46mm. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 46 εκατοστά, ενώ ζυγίζει περίπου 220 γραμμάρια.

Ο νέος φακός είναι ιδανικός για λήψη πορτρέτων καθώς δημιουργεί ελκυστικό bokeh και καταφέρνει να “ξεκολλήσει” το θέμα από το φόντο.

Η τιμή του είναι στα 280 δολάρια και μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε στη σελίδα της Lensbaby (οι αποστολές ξεκινάνε στις 5 Μαΐου).

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

Lensbaby Twist 60

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!