LensCulture Street Photography Awards 2017: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών


LensCulture Street Photography Awards 2017:  Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών

Ο τρίτος διαγωνισμός φωτογραφίας δρόμου της LensCulture είναι γεγονός και μπορείτε να στείλετε και τις δικές σας εικόνες.

Ίσως η πιο δυνατή φωτογραφική κοινότητα αυτή τη στιγμή προσφέρει στους νικητές προβολή για το έργο τους και βραβεία συνολικής αξίας 22.000 δολαρίων.

Εκτός των άλλων οι νικητές στις κατηγορίες portfolio θα λάβουν 5.000 δολάρια, ενώ στις κατηγορίες μονών εικόνων 3.000 δολάρια. Επιπλέον τα έργα που θα διακριθούν (νικητές, φιναλίστ) θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ θα εκδοθεί και ειδικό λεύκωμα.

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε είναι:
STREET PORTRAITS
URBAN CULTURE
STREET FASHION
ROAD TRIP
STREET ART
TRAVEL
ARCHITECTURE
BLACK & WHITE
IPHONE
ABSTRACT
GRAPHIC

Η συμμετοχή για όσους θέλουν να στείλουν μία εικόνα είναι δωρεάν. Για κάθε έξτρα εικόνα το κόστος συμμετοχής είναι 10 δολάρια, ενώ για πάνω από 5 εικόνες το κόστος συμμετοχής είναι στα 50 δολάρια. Επιπλέον για την κατάθεση σειράς φωτογραφιών (portfolio), 10 εικόνων, το κόστος συμμετοχής είναι 60 δολάρια.

Μπορείτε να διαβάσετε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

Πάρτε μέρος μέχρι την 1η Αυγούστου εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!