Το pttl.gr στο “Lets do the PEN dance” της Intersys


Το pttl.gr στο “Lets do the PEN dance” της Intersys

Το pttl.gr βρέθηκε σε ειδική εκδήλωση της επίσημης αντιπροσωπείας της Olympus στη χώρα μας Intersys, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες mirrorless μηχανές της ιαπωνικής εταιρείας, PEN.
Σε ένα πολύ ωραίο χώρο στο Γκάζι, η Senior Product Manαger της Olympus, κυρία Νατάσσα Βελεσσιώτη, ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση της φωτογραφικής αγοράς στη χώρα μας και κατέδειξε την ισχυρή θέση της Olympus στην αγορά του νέου είδους φωτογραφικών μηχανών. Η υποχώρηση των πωλήσεων των compact φωτογραφικών μηχανών και η ισχυροποίηση της θέσης των mirrorless μηχανών στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού είναι ένα γεγονός που πλέον όλες οι εταιρείες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους.

Olympus PEN event

Η παρουσίαση της σειράς PEN, έγινε με την βοήθεια χορευτών αργεντίνικου Tango, οι οποίοι αποτέλεσαν ένα ωραίο θέμα για να τεστάρουμε την απόδοση των mirroless μηχανών της Olympus. Παράλληλα τα θετικά σχόλια των επαγγελματιών φωτογράφων Μαρινάκη Γιώργου και Τσαγκαμίλη Πάνου, οι οποίοι μας περιέγραψαν την εμπειρία τους από την χρήση των μηχανών της σειράς, αποδεικνύουν ότι το νέο είδος μηχανών μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλό φωτογραφικά επίπεδο.

Olympus PEN event

Olympus PEN event

Olympus PEN event

Olympus PEN event

Olympus PEN event

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!