Lexar: Aνακοίνωσε microSD κάρτα μνήμης στα 256GB


Lexar: Aνακοίνωσε microSD κάρτα μνήμης στα 256GB

Η Lexar ανακοίνωσε την νέα επαγγελματική κάρτα μνήμης της σειράς Lexar Professional 1000x microSDXC UHS-II (U3) με χωρητικότητα 256GB.

Η Lexar 1000x microSDXC UHS-II (U3) 256GB είναι ειδικά σχεδιασμένη για 4K Ultra HD ,Full HD και 3D βίντεο με ταχύτητα εγγραφής που φτάνει στα 90 MB/s και μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς τα 150 MB/s. Επίσης η microSD κάρτα μνήμης χωρητικότητας των 256GB είναι σχεδιασμένη και για την χρήση σε GoPro κάμερες, όπως αναφέρει ο ανώτερος διευθυντής της GoPro Adam Silver.

Η καινούργια Lexar 1000x microSDXC UHS-II (U3) 256GB προσφέρει στους λάτρεις της περιπέτειας περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, για να αποθανατίσουν και να μοιραστούν τις στιγμές τους.

Η Lexar 1000x microSDXC UHS-II (U3) θα δίνεται μαζί με ένα microSD UHS-II USB 3.0 αναγνώστη για να μπορεί ο χρήστης να μεταφέρει τα αρχεία του γρήγορα και με ταχύτητα μεταφοράς που φτάνει στα 150MB/s.

Μαζί της θα δίνεται το λογισμικό ανάκτησης Image Rescue που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να επαναφέρει χαμένα αρχεία.

Η microSDXC UHS-II (U3) 256GB θα κοστίζει 357.99 λίρες Αγγλίας και θα έχει εγγύηση για ένα χρόνο και θα είναι διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Lexar2

Lexar Professional 1000x microSDHC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Lexar
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!