Lily: Έσβησε πριν καν βγει στην αγορά το πολλά υποσχόμενο drone


Lily: Έσβησε πριν καν βγει στην αγορά το πολλά υποσχόμενο drone

Τον Μάιο του 2015 είχαμε δει τη Lily, ένα drone, που παρουσιάστηκε ως μία πολλά υποσχόμενη ιπτάμενη κάμερα.

Οι δημιουργοί πίσω από τη Lily είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 15 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτική χρηματοδότηση και επιπλέον άλλα 34 εκατομμύρια δολάρια από προ-παραγγελίες.

Η Lily είχε μερικά πολύ πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το ότι ο χειριστής της μπορούσε να την πετάξει στον αέρα και αυτή να πετάξει μόνη της και να ακολουθήσει τον χρήστη.

Βέβαια με την κυκλοφορία των νέων γενιάς drone, όπως το εντυπωσιακό DJI Mavic Pro και το DJI Phantom 4 Pro η Lily βρήκε τοίχο από νέους επενδυτές που θα βοηθούσαν στην ολοκλήρωση του project.

Με σημερινό blog post με τίτλο “The Adventure Comes to an End” οι δημιουργοί της Lily ανακοίνωσαν ότι ήρθε το τέλος για το project.

Βέβαια είναι απορία άξιο που πήγαν τα σχεδόν 15 εκατομμύρια που αρχικά είχαν συγκεντρωθεί, καθώς όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του project τα χρήματα των προ-παραγγελιών θα δοθούν πίσω, τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lily

Πηγή:

Lily Blog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!