H Lomography παρουσιάζει τις χειμερινές Diana


H Lomography παρουσιάζει τις χειμερινές Diana

Πρόκειται για τις Diana F+ Cortina και Diana Mini Monte Rosa, οι οποίες είναι φτιαγμένες από πλαστικό.

Η Diana F+ Cortina είναι μία film μηχανή μεσαίου φορμά, η οποία δέχεται film 120 φορμά και έχει οφθαλμοσκόπιο και φακό 75mm.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει δύο ταχύτητες κλείστρου, 1/100 και bulb και τρία διαφράγματα φακού Claudy= f8 , Half-Shade= f11 , Sunny= f16.

Υπάρχει λειτουργία πολλαπλής έκθεσης, λειτουργία Pinhole και Πανόραμα και φυσικά διαθέτει υποδοχή για τριπόδι και flash.

Diana F+ Cortina-2

Diana F+ Cortina-1

Diana F+ Cortina-4

Diana F+ Cortina-5

Τη Diana F+ Cortina θα βρείτε στη τιμή των 99 ευρώ εδώ.

H Diana Mini Monte Rosa δέχεται film 35mm και μπορεί να βγάλει 72 εικόνες μισού καρέ ή 36 φωτογραφίες σε τετράγωνο φορμά.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ταχύτητα κλείστρου ανάμεσα σε 1/60 και bulb και διάφραγμα φακού Cloudy= f8 Sunny= f11.

Διαθέτει οφθαλμοσκόπιο, υποδοχή τριποδιού και flash και λειτουργίες πολλαπλής έκθεσης και Πανόραμα.

Diana Mini Monte Rosa-2

Diana Mini Monte Rosa-3

Diana Mini Monte Rosa

Diana Mini Monte Rosa-4

Η τιμή της Diana Mini Monte Rosa είναι στα 99 ευρώ και θα τη βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!