Lomography Konstruktor F, νέα έκδοση με υποδοχή για flash


Lomography Konstruktor F, νέα έκδοση με υποδοχή για flash

H Lomography Konstruktor F, είναι εξοπλισμένη με PC υποδοχή για την σύνδεση εξωτερικού flash. Για να χρησιμοποιηθεί η Lomography Konstruktor F με κάποιο flash χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το Konstruktor Flash Accessory kit το οποίο μεταξύ των άλλων περιέχει ένα Hot-Shoe Adaptor, κατάλληλο καλώδιο και βραχίονα.

Όπως και το πρώτο μοντέλο της Lomography Konstruktor, η Lomography Konstruktor F είναι μία πλαστική DSLR μηχανή των 35mm και πρέπει να συναρμολογηθεί. Στο kit της περιέχεται ένας φακός 50mm f/10.

Η Lomography Konstruktor F διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:
– την Konstruktor F, περιέχει την μηχανή με τον φακό και πωλείται στην τιμή των 39 ευρώ
– την Konstruktor F & Flash Bundle, η οποία περιέχει την μηχανή με τον φακό, το Konstruktor Flash Accessory kit και το flash Fritz the blitz και πωλείται στην τιμή των 103 ευρώ
– την Konstruktor F & Flash Bundle, η οποία περιέχει την μηχανή με τον φακό, το Konstruktor Flash Accessory kit και το flash Diana F+ και πωλείται στην τιμή των 96 ευρώ

Το Konstruktor Flash Accessory Kit κοστίζει μόνο του μόλις 20 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε την Lomography Konstruktor F εδώ.

Lomography-Konstruktor-F-6

Lomography-Konstruktor-F

Lomography-Konstruktor-F-3

Lomography-Konstruktor-F-4

Lomography-Konstruktor-F-2

Lomography-Konstruktor-F-1

Lomography-Konstruktor-F-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Lomography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!