Lomo’Instant Mumbai: Νέα instant μηχανή σε κιτ με 3 φακούς


Lomo’Instant Mumbai: Νέα instant μηχανή σε κιτ με 3 φακούς

H Lomography παρουσιάζει τη νέα της Instant μηχανή, Lomo’Instant Mumbai, εμπνευσμένη από την Βομβάη.

Η Lomo’Instant Mumbai βγάζει φωτογραφίες της στιγμής μεγέθους 42×64 χιλιοστά και λειτουργεί με το Fujifilm Instax Mini Film και 4 ΑΑΑ μπαταρίες.

Διαθέτει 3 λειτουργίες:
– Flash-On Auto Mode: Αυτόματη λειτουργία με Flash, με δυνατότητα επηρεασμού του αποτελέσματος από τον επιλογέα αντιστάθμισης της έκθεσης
– Flash-On Manual Mode: Λειτουργία που επιτρέπει την χρήση του Flash στις λειτουργίες N για νορμάλ φως και B για εκθέσεις μακράς διάρκειας
– Flash-Off Manual Mode: Λειτουργία χωρίς Flash για εκθέσεις μακράς διάρκειας

Επιπλέον η Lomo’Instant Mumbai πωλείται με ένα σετ τριών φακών που μπορούν να βιδωθούν πάνω στον υπάρχοντα ευρυγώνιο στα 27mm:
– Fisheye με γωνία λήψης τις 170 μοίρες
– Φακό για πορτραίτα στα 35mm
– Close-Up φακός για λήψεις από 10-15 εκατοστά

lomoinstant-mumbai

Στις λειτουργίες της υπάρχει δυνατότητα λήψεων εικόνων πολλαπλών εκθέσεων, δυνατότητα χρήσης Gel στο Flash σε μπλε, κόκκινο, μοβ και κίτρινο χρώμα, ενώ είναι εξοπλισμένη με ένα μικρό καθρέπτη στο μπροστά μέρος για τη λήψη Selfies.

H τιμή της με τους έξτρα φακούς και τα Gel για το Flash είναι στα 119 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

lomoinstant-mumbai-5

lomoinstant-mumbai-2

lomoinstant-mumbai-3

lomoinstant-mumbai-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!