LomoMag, αυτό είναι το ψηφιακό περιοδικό της Lomography για iOS


LomoMag, αυτό είναι το ψηφιακό περιοδικό της Lomography για iOS

Το ψηφιακό περιοδικό LomoMag σκοπεύει να ενημερώνει τους λάτρεις του film και όχι μόνο με όσα θα ήθελαν να ξέρουν για την φωτογραφία.

Στο πρώτο τεύχος που είναι άμεσα διαθέσιμο έχουμε μία σημαντική αναφορά στα films με ανάλυση των format που υπάρχουν και πότε εμφανίστηκαν, μαζί με ένα γλωσσάρι με τις ορολογίες που χρησιμοποιούμε στην φωτογραφία με film (και όχι μόνο) καθώς και ένα οδηγό για το scannάρισμα αρνητικών και φωτογραφιών.

Επίσης θα βρείτε συνεντεύξεις φωτογράφων και φωτογραφικές ιστορίες, ενώ παρουσιάζεται και το album Purple Greece (μοβ Ελλάδα), το οποίο αποτελείται από εικόνες που έγιναν με την Lubitel 166+ και το film LomoChrome Purple 400 στην χώρα μας.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή LomoMag με το πρώτο τεύχος εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apps iOS Apps Lomography

Πηγή:

LomoMag
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!