Νέα μοντέλα στη σειρά τσαντών Lowepro Passport


Νέα μοντέλα στη σειρά τσαντών Lowepro Passport

Οι τσάντες της σειράς Passport επιτυγχάνουν τη φύλαξη και μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού με μοντέρνο στυλ. Ενδείκνυνται για καθημερινή χρήση εντός πόλης, χάρη στην ευελιξία που παρέχουν. Κάθε τσάντα της σειράς Passport διαθέτει αφαιρούμενη θήκη προστασίας φωτογραφικού εξοπλισμού, ικανή να μεταφέρει με ασφάλεια DSLR ή mirrorless μηχανές και θήκη για φύλαξη φορητού υπολογιστή.

Lowepro Passport Backpack

Lowepro Passport Backpack

H Lowepro Passport Backpack έχει χώρο για μια mirorless μηχανή (όπως η Sony NEX 6) ή μια μικρή DSLR (όπως η Nikon D3300 με τον 18-55mm κιτ φακό της) και έναν ακόμα φακό ή ένα φλας. Διαθέτει επίσης ειδική θέση για laptop ή tablet με οθόνη έως 13 ιντσών. Στην κεντρική της θήκη μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αντικείμενα πέραν του φωτογραφικού εξοπλισμού. Η πλάτη της και οι ιμάντες στήριξης είναι κατασκευασμένα από αφρώδες και αντιολισθητικό υλικό και εξασφαλίζουν την άνετη μεταφορά της τσάντας.

Το βάρος της Lowepro Passport Backpack είναι 600 γραμμάρια, οι εξωτερικές της διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 28 x 18,5 x 39,5 εκατοστά και ο χώρος για τον φωτογραφικό εξοπλισμό έχει διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 26 x 12,5 x 17,5 εκατοστά. Η τιμή της αναμένεται στις 52 λίρες Αγγλίας.

Lowepro Passport Messenger

Lowepro Passport Messenger
Η Lowepro Passport Messenger είναι η νέα πρόταση της σειράς για όσους προτιμούν τις τσάντες ώμου. Έχει χώρο για μια mirorless μηχανή (όπως η Sony NEX 5) ή μια μικρή DSLR (όπως η Nikon D3200 με τον 18-55mm κιτ φακό της) και έναν ακόμα φακό ή ένα φλας. Διαθέτει επίσης ειδική θέση για laptop ή tablet με οθόνη έως 13 ιντσών. Στο μπροστινό της μέρος υπάρχει ακόμα μία τσέπη, στην οποία μπορούν να αποθηκευτούν διάφορα προσωπικά αντικείμενα και αξεσουάρ. Ο ιμάντας ώμου της ρυθμίζεται για μεγαλύτερη άνεση και διαθέτει αφαιρούμενο μαξιλαράκι.

Το βάρος της Lowepro Passport Messenger είναι 500 γραμμάρια, οι εξωτερικές της διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 38,5 x 16,5 x 28,8 εκατοστά και ο χώρος για τον φωτογραφικό εξοπλισμό έχει διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 37,5 x 15 x 27 εκατοστά. Η τιμή της αναμένεται στις 60 λίρες Αγγλίας.

Lowepro Passport Sling III

Lowepro Passport Sling 3
Η Lowepro Passport Sling III αποτελεί μια νέα τσάντα με ξεχωριστό στυλ που ξεφεύγει από τις συνήθεις ογκώδεις λύσεις για τη μεταφορά φωτογραφικού εξοπλισμού. Έχει χώρο για μια μικρή DSLR (όπως η Nikon D3200 με τον 18-55mm κιτ φακό της) ή μια mirrorless (όπως η Sony NEX 6) και έναν ακόμα φακό ή φλας. Διαθέτει επίσης ειδική θέση για tablet.

Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της, η χωρητικότητα της Lowepro Passport Sling III μπορεί να αυξηθεί κατά 30% με το άνοιγμα ενός ειδικού φερμουάρ. Έτσι, η περιστασιακή μεταφορά περισσότερου εξοπλισμού, δεν αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχουν επίσης μικρότερες τσέπες για τη μεταφορά προσωπικών σας αντικειμένων. Ο ιμάντας ώμου της ρυθμίζεται για μεγαλύτερη άνεση και διαθέτει αφαιρούμενο μαξιλαράκι.

Tο βάρος της Lowepro Passport Messenger είναι 500 γραμμάρια, οι εξωτερικές της διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 14,5 x 44 x 41 εκατοστά και ο χώρος για τον φωτογραφικό εξοπλισμό έχει διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 10,5 x 19 x 19 εκατοστά. Η τιμή της αναμένεται στις 52 λίρες Αγγλίας και θα διατίθεται σε μαύρο ή γκρι με πορτοκαλί χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!