Lowepro: Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;


Lowepro: Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;

Μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής φωτογραφικών τσαντών μεταφοράς εξοπλισμού είναι η Lowepro.

Η Lowepro είναι η εταιρεία με την οποία μεγάλωσε πολύ κόσμος και σύμφωνα με πηγές του pttlgr σύντομα ίσως αναλάβει την διανομή της στην Ελλάδα νέα εταιρεία.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η Lowepro δεν είχε καλή τοποθέτηση στα ελληνικά φωτογραφικά καταστήματα και πολύ λάτρεις των προϊόντων της δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που έψαχναν.

Η νέα εταιρεία που αναμένεται να αναλάβει τη διανομή της Lowepro δεν είναι άλλη από την εταιρεία Δαμκαλίδης, η οποία έχει την αντιπροσώπευση των Nikon, Sandisk, Case Logic, Thule, Rollei και άλλων εταιρειών.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η παραπάνω φήμη ίσως δούμε περισσότερο τις τσάντες στα ελληνικά καταστήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lowepro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!