Photo Sport Shoulder, νέες τσάντες ώμου από τη Lowepro


Photo Sport Shoulder, νέες τσάντες ώμου από τη Lowepro

Η σειρά Photo Sport Shoulder, είναι η νέα σειρά φωτογραφικών τσαντών ώμου της Lowepro. Πρόκειται για δύο τσάντες ιδανικές για ταξίδι, οι οποίες μπορούν να χωρέσουν από μία mirrorless μηχανή έως μία DSLR, ανάλογα με το μέγεθος. Ας τις δούμε όμως ξεχωριστά.

Photo Sport Shoulder 12L

Η Photo Sport Shoulder 12L είναι η μικρή της σειράς, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μία mirrorless μηχανή ή μία μικρή DSLR. Στην περίπτωση που βάλετε μία mirrorless, χωράει και δύο ακόμα φακούς (π.χ. Sony NEX 7 με κουμπωμένο τον 18-55mm + 55-200mm + 16mm), ενώ αν βάλετε μία μικρή DSLR τότε θα περιοριστείτε στον φακό που είναι κουμπωμένος στη μηχανή (π.χ. Nikon D5000 με 18-55mm). Η μηχανή μπαίνει σε ειδική θήκη εντός της τσάντας, η οποία αφαιρείται, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα γενικής χρήσης.
Επιπλέον υπάρχουν θήκες για τα εξαρτήματα της μηχανής, ένα tablet 10″ και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Ζυγίζει μόλις 400 γραμμάρια και οι διαστάσεις της είναι:
– εσωτερικές : 12.5×10.5×15.5 εκατοστά
– εξωτερικές : 34x13x23.5 εκατοστά
Είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και μπορείτε να την αγοράσετε σε μωβ ή γκρι χρώμα, προς 57£.

Photo Sport Shoulder 18L

Στη Photo Sport Shoulder 18L μπορείτε να τοποθετήσετε μία επαγγελματική DSLR, χωρίς battery grip (Nikon D800 με κουμπωμένο τον 24-70mm f/2.8). Στην περίπτωση που βάλετε μία mirrorless, χωράει και δύο επιπλέον φακούς (π.χ. Sony NEX 7 με κουμπωμένο τον 18-55mm + 55-200mm + 16mm). Η μηχανή μπαίνει σε ειδική θήκη που αφαιρείται, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα γενικής χρήσης.
Επιπλέον υπάρχει και θήκη για τα εξαρτήματα της μηχανής, ένα tablet 10″ και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια και οι διαστάσεις της είναι:
– εσωτερικές : 16x135x19.5 εκατοστά
– εξωτερικές : 38×17.5×26 εκατοστά
Είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και μπορείτε να την αγοράσετε σε μωβ ή γκρι χρώμα, προς 65£.

Και οι δύο τσάντες θα είναι διαθέσιμες στα τέλη Αυγούστου. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Lowepro Photo Sport Shoulder

Lowepro Photo Sport Shoulder

Lowepro Photo Sport Shoulder
Lowepro Photo Sport Shoulder

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lowepro Photo Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!