Το Lumenati CS1 μπορεί να μετατρέψει ένα iPhone 6 σε κλασική κάμερα Super 8


Το Lumenati CS1 μπορεί να μετατρέψει ένα iPhone 6 σε κλασική κάμερα Super 8

Πρακτικά είναι μια κάμερα της εποχής της δεκαετίας του 1960, αλλά αντί για κασέτες με φιλμ 8mm, δέχεται μια συσκευή iPhone 6 όπου γίνεται η εγγραφή.

Η λαβή προσφέρει σταθερό πιάσιμο για εγγραφή βίντεο χωρίς κουνήματα και η έναρξη εγγραφής γίνεται με το πάτημα μιας σκανδάλης. Στο πάνω μέρος της κάμερας υπάρχει ένα cold shoe, όπου μπορεί να τοποθετηθεί ένα μικρόφωνο, φώτα LED ή μια λαβή για λήψεις από χαμηλά. Στο πίσω μέρος υπάρχει ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο, ώστε να είναι εύκολη η εγγραφή βίντεο ακόμη και σε πολύ φωτεινές συνθήκες.

Το Lumenati CS1 συνοδεύεται από μια ποικιλία φακών υψηλής ποιότητας, για την ενίσχυση του φακού του iPhone 6. Έτσι μπορεί κάποιος να κινηματογραφήσει με υπερευρυγώνιο, ευρυγώνιο ή τηλεφακό, έχοντας χειροκίνητη ή αυτόματη εστίαση. Οι φακοί έχουν διάφραγμα f/2.2, αυτόματη σταθεροποίηση και υβριδικό υπέρυθρο φίλτρο.

Για την εγγραφή του βίντεο στο iPhone 6 είναι η απαραίτητη εγκατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής, από την οποία μπορεί να ρυθμιστεί η εστίαση, η έκθεση, η ποιότητα του βίντεο ή να προστεθούν φίλτρα στην εικόνα. Επιπρόσθετα, μπορεί γίνει μοντάζ των βίντεο που δημιουργήθηκαν και να γίνει διαμοιρασμός σε social media.

Το πακέτο του Lumenati CS1 με τον ευρυγώνιο φακό, στοιχίζει 250 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του Kickstarter.

Lumenati-CS1-2

Lumenati-CS1-3

Lumenati-CS1-4

Lumenati-CS1-6

Lumenati-CS1-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Lumenati
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!