Luminar 2018: Άρχισε η περίοδος προπαραγγελιών για τον μεγάλο ανταγωνιστή του Adobe Lightroom


Luminar 2018: Άρχισε η περίοδος προπαραγγελιών για τον μεγάλο ανταγωνιστή του Adobe Lightroom

H Macphun ή αλλιώς Skylum ανακοίνωσε το νέο Luminar 2018, το οποίο θέλει να είναι ο ανταγωνιστής του Adobe Lightroom.

Η Macphun που αναμένεται να λέγεται Skylum σύντομα, όπως είδαμε θέλει να πάρει από το Lightroom όσους είναι δυσαρεστημένοι και για αυτό προτείνει τη φωτογραφική σουίτα Luminar.

Το Luminar 2018 θα είναι πολύ βελτιωμένο και στην ταχύτητα λειτουργίας και στις λειτουργίες που θα προφέρει. Όπως λέει η εταιρεία έχει γίνει ανασχεδιασμός από την αρχή ώστε το λογισμικό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φωτογράφων για ταχύτητα.

Διαθέτει ειδικό module για την επεξεργασία RAW αρχείων και μέσα στο 2018 θα εμπλουτιστεί και με μία νέα πλατφόρμα διαχείρισης φωτογραφιών.

Το νέο Luminar 2018 μπορεί κάποιος να το αποκτήσει με προ-παραγγελία, μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, στην τιμή των 59 δολαρίων (μετά η τιμή του θα πάρει στα 69 δολάρια). Μαζί θα λάβει ένα πακέτο presets και textures από τον επαγγελματία φωτογράφο Nicolesy, ένα αποκλειστικό πακέτο LUTs και ένα χρόνο Power Plan στη SmugMug.

Όσοι έχουν παλιά έκδοση του Luminar θα μπορούν να αναβαθμίσουν στα 39 δολάρια (49 δολάρια κανονική τιμή).

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Νοέμβριο για Windows και Mac και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Macphun
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!