Luna, αυτή είναι η μικρότερη κάμερα στον κόσμο για λήψη videos 360 μοιρών


Luna, αυτή είναι η μικρότερη κάμερα στον κόσμο για λήψη videos 360 μοιρών

Η Luna διαθέτει δύο φακούς με γωνία λήψης 190 μοιρών ο κάθε ένας και ειδικό λογισμικό για άμεση δημιουργία 2K videos 360 μοιρών.

Ο έλεγχος της λειτουργίας της γίνεται από μόνο ένα κουμπί. Φυσικά έχει ενσωματωμένο WiFi και μπορεί να συνδεθεί με smartphones για να βλέπουμε τι τραβάμε και να μοιραζόμαστε τα videos (MP4 1920×960 στα 30fps) και τις φωτογραφίες (JPEG/PNG) στα κοινωνικά μας δίκτυα. Επιπλέον επιτρέπει την ζωντανή μετάδοση (live streaming) των πλάνων μας.

Η διάμετρος της είναι μόλις 6 εκατοστά και εκτός του ότι είναι αδιάβροχη είναι εξοπλισμένη και με γυροσκόπιο 9 αξόνων για την σωστή λήψη των πλάνων που θέλουμε. Διαθέτει μνήμη 32GB και μικρόφωνο και η μπαταρία της (900mAh) επιτρέπει την λειτουργία της για 40 λεπτά.

Η Luna ζυγίζει μόλις 170 γραμμάρια και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια χάρη στον ισχυρό μαγνήτη που διαθέτει.

Μπορείτε να παραγγείλετε τη Luna μέσω της πλατφόρμας Indiegogo στην τιμή των 299 δολαρίων (θα κοστίζει κανονικά 349 δολάρια). Αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2016.

Θα την βρείτε εδώ.

luna-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Luna

Πηγή:

Indiegogo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!