Δείτε πως να φτιάξετε το δικό σας Workspace στο Photoshop (Photoshop Tutorials)


Δείτε πως να φτιάξετε το δικό σας Workspace στο Photoshop (Photoshop Tutorials)

Στο pttl.gr είμαστε πολύ ανήσυχοι όσον αφορά την φωτογραφία. Σκεφτόμαστε συνεχώς νέους τρόπους να βοηθήσουμε τους φωτογράφους που θέλουν να βελτιωθούν.
Στα πλαίσια αυτά αποφασίσαμε την Τρίτη να την αφιερώσουμε σε ένα μεγάλο κομμάτι που λέγεται ψηφιακή επεξεργασία εικόνας. Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να φτιάχνουμε μικρά εκπαιδευτικά videos στο κανάλι μας στο YouTube για την χρήση του Photoshop της Adobe;
Στο πρώτο μας Photoshop Tutorial θα ασχοληθούμε με το περιβάλλον εργασίας του Photoshop και πως μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τα λεγόμενα Workspaces είναι πολύ χρήσιμα για να ξεκινήσουμε την χρήση του προγράμματος, τακτοποιώντας ότι χρειαζόμαστε στην θέση του. Δείτε στο video μας πως να φτιάξετε το δικό σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Εξαιρετικο μαθημα και Ευγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  • #
    1

    Πάρα πολύ καλή δουλειά και πολυ ενδιαφέρων το sait!! ευχαριστούμε!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!