Manfrotto: Δύο νέες τσάντες στη σειρά Manfrotto Advanced


Manfrotto: Δύο νέες τσάντες στη σειρά Manfrotto Advanced

H Μanfrotto ανανεώνει συνεχώς τις σειρές φωτογραφικών τσαντών προσφέροντας νέες τσάντες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στα πλαίσια της Photokina είχαμε δύο νέες τσάντες στη σειρά Manfrotto Advanced.

Πρόκειται για τις Manfrotto MB MA-SB-C1 και Manfrotto MB MA-BP-C1.

Η Manfrotto MB MA-SB-C1 είναι μία τσάντα ώμου με δυνατότητα μεταφοράς μίας μηχανή mirrorless ή μικρής DSLR με 2-3 φακούς. Το εσωτερικό τμήμα έχει αφρώδη επένδυση και διαθέτει το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System, με δυνατότα αλλαγής των διαχωριστικών για την καλύτερη διαμόρφωση της. Το κάλυμμα διαθέτει φερμουάρ και ανοίγει προς τα έξω έτσι να μην εμποδίζει την αλλαγή φακών, ενώ κάτω από το κάλυμμα αυτό υπάρχουν 2 μικρές τσέπες για κάρτες μνήμης και μπαταρίες.

Επιπλέον υπάρχει και μία έξτρα θήκη για προσωπικά αντικέιμενα αλλά και μία μικρή τσέπη για κλειδιά.

Η Manfrotto MB MA-SB-C1 είναι αδιάβροχη και ζυγίζει μόλις 380 γραμμάρια. Η τιμή της είναι στα 50 ευρώ και θα την βρείτε εδώ.

mb-ma-sb-c1_det01

mb-ma-sb-c1_det02

mb-ma-sb-c1_det03

mb-ma-sb-c1

mb-ma-sb-c1_det04

Η Manfrotto MB MA-BP-C1 είναι μία τσάντα πλάτης που δέχεται μία mirrorless ή μία μικρή DSLR μηχανή με 3-4 φακούς. Το εσωτερικό τμήμα έχει αφρώδη επένδυση και διαθέτει το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System, με δυνατότα αλλαγής των διαχωριστικών για την καλύτερη διαμόρφωση της. Επιπλέον έχει θήκη για laptop/tablet, MacBook Air 13″ ή ένα iPad Pro 12.9″ ή χαρτιά με μέγεθος μέχρι Α4.

Εκτός από το κυρίως φερμουάρ της πρόσοψης, υπάρχει και δεύτερη πρόσβαση από ένα μικρό φερμουάρ στο πίσω μέρος για περιπτώσεις όπου θέλετε να τραβήξετε μικρά αντικείμενα χωρίς να ακουμπήσετε την τσάντα κάτω. Από το φερμουάρ αυτό μπορούν να περάσουν εύκολα καλώδια φορητού τροφοδοτικού ή ακουστικών κατά τη διάρκεια της χρήσης, ενώ άλλα μικρά αντικείμενα και εξαρτήματα μπορούν να τακτοποιηθούν στις διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες. Υπάρχουν ακόμη εξωτερικές ελαστικές τσέπες για μπουκάλι νερού, ομπρέλα ή οτιδήποτε άλλο προτιμάτε να μην έχετε σε άμεση επαφή με τον εξοπλισμό σας αλλά και χώρος για ένα μικρού μεγέθους τριπόδι.

Η πίσω πλευρά έχει αφρώδη επένδυση και αεριζόμενο δίχτυ, ρυθμιζόμενα λουριά ώμου και στήθους έτσι ώστε το σακίδιο αυτό να είναι πολύ άνετο κατά τη μεταφορά.

Η Manfrotto MB MA-BP-C1 ζυγίζει 830 γραμμάρια και η τιμή της είναι στα 100 ευρώ. Θα τη βρείτε εδώ.

mb-ma-bp-c1_det03

mb-ma-bp-c1_det02

mb-ma-bp-c1_det05

mb-ma-bp-c1

mb-ma-bp-c1_det04

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!