Φωτογραφική τσάντα Sling, Manfrotto Agile V (Hands-on)


Φωτογραφική τσάντα Sling, Manfrotto Agile V (Hands-on)

Η Manfrotto εδώ και πολύ καιρό πέρασε στον στίβο κατασκευής φωτογραφικών τσαντών. Γνωρίζοντας την ποιότητα της ιταλικής εταιρείας από τα τρίποδα και τις κεφαλές της, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ποιοτικές τσάντες με προσανατολισμό στον σύγχρονο φωτογράφο.
Η Manfrotto Agile V έφτασε στα χέρια μας χάρη στην ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας, Χ.Αλεξάνδρου και ΣΙΑ Ε.Ε.

Μία μικρή παρένθεση. Η Χ.Αλεξάνδρου και ΣΙΑ Ε.Ε. θα έχετε παρατηρήσει ότι προσπαθεί (με επιτυχία) να μας παρέχει φωτογραφικό εξοπλισμό για hands-on, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα των φωτογραφικών εταιρειών που αντιπροσωπεύει και ανάμεσα στις οποίες είναι εκτός από την Manfrotto, η National Geographic και η Aputure. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη.

Ας περάσουμε όμως στη Manfrotto Agile V, μία Sling φωτογραφική τσάντα πλάτης, με ένα ιμάντα. H Agile V ανήκει στην σειρά Agile, η οποία περιλαμβάνει sling φωτογραφικές τσάντες πλάτης, δηλαδή τσάντες που κρεμιούνται στην πλάτη μας με ένα ιμάντα και ανοίγουν από το πλαϊνό μέρος (Agile VII, Agile II και Agile I).
Το μοντέλο V που θα δείτε στο video είναι ιδανικό για όποιον έχει μία DSLR και 3-4 φακούς. Η διαμόρφωση των χώρων της, επιτρέπουν την ασφάλιση του φωτογραφικού εξοπλισμού στο κάτω διαμέρισμα και την τοποθέτηση προσωπικών αντικειμένων στο πάνω. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κινείστε με μία τσάντα που περιέχει ότι χρειάζεστε για μία φωτογραφική εξόρμηση. Η Agile V ζυγίζει μόλις 1.04 κιλό και έχει το δικό της έξτρα αδιάβροχο και ειδικούς ιμάντες για την τοποθέτηση τριποδιού. Θα τη βρείτε σε μαύρο, καφέ και λευκό χρώμα στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 90 ευρώ.

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

Manfrotto Agile V

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Manfrotto Photo Bags Sling Bags
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!