Η Manfrotto και η National Geographic παρουσιάζουν νέες τσάντες στην σειρά Africa


Η Manfrotto και η National Geographic παρουσιάζουν νέες τσάντες στην σειρά Africa

Ανάμεσα στις 6 νέες Africa τσάντες έχουμε 2 τσάντες ώμου, 2 backpacks (σακίδια πλάτης), μία backback και ταυτόχρονα sling τσάντα πλάτης και μία τσάντα πλάτης slingshot.

Η NG A2140 είναι μία τσάντα για DSLR με φακούς, με αφαιρούμενο εσωτερικό, δυνατότητα τοποθέτησης tablet και βάρος μόλις 1.05 κιλό. Η τιμή της είναι στις 140 λίρες Αγγλίας.

Midi Satchel

Midi Satchel

Midi Satchel

Midi Satchel

Midi Satchel

Midi Satchel

Η NG A4567 είναι ένα σακίδιο πλάτης slingshot για mirrorless μηχανές κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Η τιμή της είναι στις 80 λίρες Αγγλίας.

Small Sling Bag NG A4567

Small Sling Bag NG A4567

Η NG A4569 είναι μία backback και ταυτόχρονα sling τσάντα πλάτης για συστήματα mirrorless ιδανική για καθημερινή χρήση με τιμή στις 120 λίρες Αγγλίας.

NG A4569

NG A4569

Η NG A5280 είναι μία μικρή backback κατάλληλη για DSLR με φακούς με δυνατότητα τοποθέτησης laptop και τριποδιού και τιμή στις 190 λίρες Αγγλίας.

NG A5280

NG A5280

Η NG A5290 είναι ένα σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους με δυνατότητα τοποθέτησης στο εσωτερικό της μίας DSLR με φακούς, laptop και μεταφοράς τριποδιού, στην τιμή των 210 λιρών Αγγλίας.

NG A5290

NG A5290

Τέλος έχουμε την NG A8121 μία τσάντα ώμου με δυνατότητα μεταφοράς mirrorless συστημάτων και tablet ή laptop στην τιμή των 130 λιρών Αγγλίας.

NG A8121

NG A8121

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!