Η Manfrotto ανακοίνωσε νέα προϊόντα για τη σειρά 290


Η Manfrotto ανακοίνωσε νέα προϊόντα για τη σειρά 290

Τα νέα προϊόντα της Manfrotto είναι βελτιωμένα στα σημεία, με νέο στυλ και νέες λειτουργίες, ενώ διατηρούν την υψηλή ποιότητα της υφιστάμενης σειράς 290. Όπως πάντα, η σειρά 290 απευθύνεται σε ενθουσιώδεις ερασιτέχνες και σε αυτούς που μπαίνουν στην τέχνη της φωτογραφίας.

Το πρώτο τριπόδι είναι το Manfrotto 290 Xtra, το οποίο κατασκευάζεται από αλουμίνιο ή ανθρακόνημα, τα σκέλη μπορούν να ανοίξουν σε 4 θέσεις, ενώ συνοδεύεται και από τσάντα μεταφοράς. Έχει στιβαρή κατασκευή και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Το δεύτερο τριπόδι ονομάζεται Manfrotto 290 Dual και αποτελεί τη σύνδεση μεταξύ των σειρών 290 και 190/055 της εταιρείας. Διατηρεί τη στιβαρή κατασκευή της σειράς 290 και την κεντρική κολόνα 90 μοιρών της σειράς 190/055. Όταν είναι απαραίτητο, με τη χρήση ενός μόνο δαχτύλου, η κεντρική κολόνα ανυψώνεται και έρχεται σε οριζόντια θέση, χωρίς όμως να χρειάζεται να αφαιρεθεί η μηχανή από το τριπόδι. Το χαρακτηριστικό αυτό, σε συνδυασμό με τις 4 θέσεις που ανοίγουν τα σκέλη, το τριπόδι μπορεί να φτάσει μέχρι και το επίπεδο του εδάφους.

Η νέα κεφαλή 804 Mark II, διατηρεί τα χαρακτηριστικά της πρώτης σειράς, με τη διαφορά ότι τα χειριστήρια είναι πτυσσόμενα, για να μειώνεται ο όγκος της κεφαλής. Σε συνδυασμό με το νέο σώμα Adapto, έγινε ακόμη μικρότερο και ελαφρύτερο.

Τέλος, το νέο μονοπόδι 290 έχει νέα λαβή από ελαστικό για καλύτερο πιάσιμο, ενώ ο ιμάντας είναι τοποθετημένος υπό γωνία, για να είναι ευκολότερη η μεταφορά του. Κατασκευάζεται από αλουμίνιο ή ανθρακόνημα και o επάνω δίσκος διαθέτει σπείρωμα 1/4″ και 3/8″ για χρήση με φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Manfrotto.

Manfrotto new 290-2

Manfrotto new 290-3

Manfrotto new 290-4

Manfrotto new 290-5

Manfrotto new 290-6

Manfrotto new 290-7

Manfrotto new 290-8

Manfrotto new 290-9

Manfrotto new 290-10

Manfrotto new 290-11

Manfrotto new 290-12

Manfrotto new 290-13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Manfrotto
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!