H Manfrotto ανακοίνωσε τη νέα ballhead κεφαλή τριπόδων Xpro


H Manfrotto ανακοίνωσε τη νέα ballhead κεφαλή τριπόδων Xpro

Η συγκεκριμένη κεφαλή, δημιουργήθηκε για να εφαρμόζει στα τριπόδια των σειρών 190 και 055 της Manfrotto. Ενσωματώνει το σύστημα κλειδώματος Triple Locking System, το οποίο διαθέτει τρεις σφήνες που ασκούν πίεση στη σφαίρα της κεφαλής για να την κλειδώσουν.

Η κεφαλή ζυγίζει περίπου μισό κιλό και μπορεί να συγκρατήσει εξοπλισμό μέχρι και 10 κιλά. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις που ξεχωρίζουν από το χρώμα του φινιρίσματος στο σώμα από μαγνήσιο. Η έκδοση με το μαύρο χρώμα διαθέτει το πιατάκι απελευθέρωσης 200PL και κοστίζει περίπου 140 ευρώ ενώ η έκδοση με το γκρι φινίρισμα, διαθέτει το πιατάκι ασφαλούς και γρήγορης απελευθέρωσης Top Lock και κοστίζει περίπου 180 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Manfrotto.

Manfrotto XPro-2

Manfrotto XPro-3

Manfrotto XPro-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Manfrotto
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ωραια.Εχω την 057,τρομερη αλλα 1100γραμμαρια

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!