Καινούργια σειρά φωτογραφικών τσαντών της Manfrotto


Καινούργια σειρά φωτογραφικών τσαντών της Manfrotto

Η Manfrotto λανσάρει την νέα σειρά φωτογραφικών τσαντών της καινούργιας σειράς Australias National Geographic.

Η νέα συλλογή των φωτογραφικών τσαντών της Manfrotto θα αποτελείται από πέντε νέες τσάντες. Καθεμία από αυτές είναι κατασκευασμένες από ύφασμα και δέρμα που είναι ανθεκτικά στο νερό και θα δίνονται σε αποχρώσεις μπλε και ώχρας. Η εσωτερική επένδυση της νέας σειράς Australias National Geographic είναι τυπωμένη με φύλλα ευκαλύπτου. Κάθε τσάντα έχει την δική της τσέπη και χώρο για laptop καθώς επίσης και για άλλα αντικείμενα.

Τα σχέδια που θα πωλούνται θα είναι η NG Australia Backpack, NG Australia Small Messenger, NG Australia Med. Messenger, NG Australia 3-Way Camera Bag, και η NG Australia Holster/Belly Bag.

Η NG Australia Backpack Manfrotto είναι μια τσάντα πλάτης που χωράει μια DSLR φωτογραφική μηχανή με έναν τηλεφακό μεγέθους 70-200mm και πέντε έξτρα φακούς ή/και επιπλέον αξεσουάρ. Σχεδιασμένη για ταξιδιωτική και καθημερινή χρήση η νέα τσάντα έχει αφρώδη επένδυση και το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System και με την δυνατότητα για τον φωτογράφο να αλλάζει την διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, η NG Australia Backpack Manfrotto διαθέτει θήκη για laptop 15″ και πολλαπλές τσέπες μέσα και έξω για προσωπικά αντικείμενα. Διαθέτει επίσης υποδοχή για τρίποδο. Τέλος διαθέτει πλαϊνή και πίσω είσοδο για εύκολη πρόσβαση.

Ζυγίζει 1150 γραμμάρια και η τιμή της είναι στις 159.90 λίρες Αγγλίας.

back_manfrotto_1

back_manfrotto_2

NG Australia Backpack

Η NG Australia Small Messenger είναι μία τσάντα ώμου που χωράει μία mirrorless μηχανή με ένα φακό και δύο εξτρά φακούς μεγέθους μέχρι και 70-200mm. Σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση η νέα τσάντα έχει αφρώδη επένδυση και το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System, και με την δυνατότητα για τον φωτογράφο να αλλάζει την διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, διαθέτει θήκη για tablet και εξωτερικές τσέπες για προσωπικά αντικείμενα.

Ζυγίζει 610 γραμμάρια και η τιμή της είναι στις λίρες 92.90 Αγγλίας.

small_messenger_1

NG Australia Small Messenger

Η NG Australia Medium Messenger είναι μία τσάντα ώμου που χωράει μία DSLR φωτογραφική μηχανή με ένα φακό 24-70mm και τρεις εξτρά φακούς μεγέθους μέχρι και 70-200mm. Σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση η νέα τσάντα έχει αφρώδη επένδυση και το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System, και με την δυνατότητα για τον φωτογράφο να αλλάζει την διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, διαθέτει θήκη για για laptop μεγέθους 11″ και εξωτερικές τσέπες για προσωπικά αντικείμενα.

Ζυγίζει 930 γραμμάρια και η τιμή της είναι στις 129.90 λίρες Αγγλίας.

medium_manfrotto_2

NG Australia Medium Messenge

Η NG Australia 3-Way Camera Bag είναι μία τσάντα πλάτης/χεριού/ώμου που χωράει μία DSLR φωτογραφική μηχανή με ένα φακό και τρεις εξτρά φακούς, μεγέθους μέχρι και 70-200mm. Σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση η νέα τσάντα έχει αφρώδη επένδυση και το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System, και με την δυνατότητα για τον φωτογράφο να αλλάζει την διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου. Επιπλέον, διαθέτει θήκη για για laptop μεγέθους 13″ και εξωτερικές τσέπες για προσωπικά αντικείμενα.

Ζυγίζει 1360 γραμμάρια και η τιμή της είναι στις 154.90 λίρες Αγγλίας.

3way_manfrotto_1

NG Australia 3-Way Camera Bag

Η NG Australia Holster/Belly Bag είναι μία τσάντα ώμου/μέσης που χωράει μία mirroless φωτογραφική μηχανή με ένα φακό και έναν εξτρά φακό. Σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση η νέα τσάντα έχει αφρώδη επένδυση και το σύστημα προστασίας Manfrotto Protection System.

Ζυγίζει 370 γραμμάρια και η τιμή της είναι στις 59.90 στα λίρες Αγγλίας.

belly_manfrotto_1

NG Australia Holster/Belly Bag

Αναμένουμε να μάθουμε από την ελληνική αντιπροσωπεία της Manfrotto (Αλεξάνδρου και ΣΙΑ Ε.Ε.) πότε θα είναι διαθέσιμες οι νέες τσάντες και ποιες θα είναι οι τιμές τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

DPreview
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!