Manfrotto Befree, μικρό μόνο στο μάτι (Hands-on)


Manfrotto Befree, μικρό μόνο στο μάτι (Hands-on)

Μας αρέσουν οι ελληνικές φωτογραφικές εταιρείες που αφουγκράζονται τη νέα εποχή και βοηθούν τους φωτογράφους να έρχονται κοντά στα φωτογραφικά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν.  Η ελληνική αντιπροσωπεία  Χ. Αλεξάνδρου και Σια, επίσημη αντιπρόσωπος της Manfrotto στη χώρα μας, έθεσε στη διάθεση μας το νέο τρίποδο της Manfrotto, το μικρό και ελαφρύ Befree.

Το Befree είναι ένα τρίποδο που μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μας.  Μαζεμένο έχει μήκος 40 εκατοστά και σε πλήρη ανάπτυξη φτάνει τα 144 εκατοστά.  Ζυγίζει μόλις 1,4 κιλά αλλά μπορεί να σηκώσει μέχρι 4 κιλά, δηλαδή τις περισσότερες DSLR μηχανές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και εννοείται όλες τις mirrorless και videocameras χειρός.  Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και δείχνει μία προσεγμένη κατασκευή.

Μας άρεσε πάρα πολύ το compact μέγεθος του και το μικρό βάρος του.  Στην αρχή θα πρέπει να συνηθίσετε το τρόπο λειτουργίας της ασφάλειας του quick release, ενώ θέλει τον τρόπο του στο μάζεμα για να κουμπώσει η κεντρική κολόνα με τα πόδια (για πιο εύκολα μην ασφαλίζετε την κεφαλή).

To Manfrotto Befree μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ελληνικά φωτογραφικά καταστήματα στη τιμή των 197€ (με τη θήκη).

Manfrotto Befree

Manfrotto-Befree-002

Manfrotto-Befree-003

Manfrotto-Befree-004

Manfrotto-Befree-005

Manfrotto-Befree-006

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Manfrotto Photo tripod Tripods
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Καλημέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση για το πως γίνεται η οριζόντια περιστροφή, με κλειδωμένη την κατακόρυφη. Ακόμα δεν το έχω καταφέρει, και με βλέπω να πηγαίνω στην αντιπροσωπία. Ευχαριστώ

  • #
    1

    Σε ευχαριστω για την καθημερινη ενημερωση keep going

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!