Κλήρωση από την Αλεξάνδρου και Σια Ε.Ε., κερδίστε το Manfrotto Digital Director


Κλήρωση από την Αλεξάνδρου και Σια Ε.Ε., κερδίστε το Manfrotto Digital Director

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Manfrotto στην Ελλάδα, Αλεξάνδρου και Σια ΕΕ, χαρίζει ένα Manfrotto Digital Director, αξίας 307 ευρώ.

Το Manfrotto Digital Director απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που τους αρέσει η βιντεοσκόπηση και διαθέτουν το iPad Air. Αποτελείται από Hardware, Software (APP) και το firmware, όλα περασμένα από την ΝΧΙ (Made for iPad) Πιστοποίηση και έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο πολύ πιο «έξυπνη»: απλά συνδέοντας το καλώδιο USB στη φωτογραφική μηχανή και μέσω της ειδικής εφαρμογής, οι φωτογράφοι και οι εικονολήπτες εξασφαλίζουν μια αξιόπιστη σύνδεση υψηλής απόδοσης μεταξύ της Canon ή Nikon DSLR μηχανής τους και του iPad Air τους.

Ένας ειδικός επεξεργαστής ενσωματωμένος στον Digital Director παρέχει μια διεπαφή μεταξύ των δύο συσκευών, η οποία μέσω ενός καλωδίου ενεργοποιεί τα πρωτόκολλα της μηχανής για να ελεγχθεί πλήρως από το iPad. Επιπλέον ο Digital Director επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετήσει την κάμερα ακόμα και στην πιο δύσκολη θέση και να την ελέγχει από απόσταση.

Ο διαγωνισμός γίνεται στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook και μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!