Manfrotto Lumie, νέα σειρά φορητών LED για φωτογραφικές μηχανές και videocameras


Manfrotto Lumie, νέα σειρά φορητών LED για φωτογραφικές μηχανές και videocameras

Η σειρά Manfrotto Lumie αποτελείται από τα Lumie Play (3 LEDs, 220 lux), Lumie Art (6 LEDs, 440 lux) και Lumie Muse (8 LEDs, 550 lux).

Και τα τρία νέα LED δίνουν φως με CRI (Color Rendition Index) άνω του 92, προσφέροντας μεγάλη πιστότητα χρωμάτων, ενώ δέχονται φίλτρα και diffusers (διαχυτές) για απόλυτο έλεγχο του φωτιστικού αποτελέσματος (στο κιτ περιλαμβάνεται το ειδικό mount και μερικά φίλτρα και diffusers).

Μάλιστα η ιταλική εταιρεία προσφέρει ξεχωριστά κιτ φίλτρων, τα Portrait, Classic και Multicolour, για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μοναδικές εικόνες. Επιπλέον η ειδική κεφαλή Lumie επιτρέπει την προσαρμογή του κάθε LED σε μηχανές και videocameras, δίνοντας την δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών ή κλίσης μέχρι 35 μοίρες προς τα πάνω.

Το Lumie Play έχει διαστάσεις 70x54x27 χιλιοστά και βάρος 74 γραμμάρια και λειτουργεί με 6 AA μπαταρίες. Το Lumie Art έχει διαστάσεις 25x60x27 χιλιοστά και βάρος 137 γραμμάρια και λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και το Lumie Muse έχει διαστάσεις 88x60x27 χιλιοστά και βάρος 175 γραμμάρια και λειτουργεί και αυτό με μπαταρία λιθίου.

Τα Lumie Play, Lumie Art και Lumie Muse τιμολογούνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας στις 45, 70 και 100 λίρες Αγγλίας αντίστοιχα και αναμένουμε να μάθουμε πότε και σε ποια τιμή θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας.

Manfrotto Lumie-3

Manfrotto Lumie-5

Manfrotto Lumie-4

Manfrotto Lumie-1

Manfrotto Lumie

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!