Manfrotto MKC3-H01, με υβριδική κεφαλή κατάλληλη για φωτογραφίες και video (Hands-on)


Manfrotto MKC3-H01, με υβριδική κεφαλή κατάλληλη για φωτογραφίες και video (Hands-on)

Η ελληνική αντιπροσωπεία  Χ. Αλεξάνδρου και Σια, επίσημη αντιπρόσωπος της Manfrotto στη χώρα μας, έθεσε στη διάθεση μας το εξαιρετικά μικρό τρίποδο της Manfrotto, MKC3-H01.

Το Manfrotto MKC3-H01 είναι ένα εξαιρετικά compact τρίποδο από αλουμίνιο, το οποίο μαζεμένο έχει μήκος μόλις 46 εκατοστά, ενώ ζυγίζει μόλις 1.15 κιλά.  Το μέγιστο ύψος στο οποίο μπορεί να αναπτυχθεί είναι τα 154 εκατοστά.  Το MKC3-H01 μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι 1,5 κιλά, οπότε είναι ιδανικό για μία mirrorless ή μικρή videocamera ή μικρή DSLR.

Η καινοτομία στο συγκεκριμένο τρίποδο είναι η υβριδική πιστολοειδής κεφαλή που έχει και μας επιτρέπει, με την χρήση του ειδικού διακόπτη, να τη ρυθμίσουμε για λήψη video ή φωτογραφιών.  Στη θέση για video η κίνηση γίνεται πολύ απαλή, ενώ στη θέση για φωτογραφίες έχουμε όλες τις κλασσικές κινήσεις μίας φωτογραφικής κεφαλής.

Το Manfrotto MKC3-H01, μπορείτε να το βρείτε στα ελληνικά φωτογραφικά καταστήματα προς περίπου 57€ (δεν περιλαμβάνεται θήκη).

Manfrotto MKC3-H01

Manfrotto MKC3-H01

Manfrotto MKC3-H01

Manfrotto MKC3-H01

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Manfrotto Photo tripod Tripods
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

8 σχόλια

  • #
    1

    Καλησπερα,,Ειναι σχετικα σταθερο? Γιατι ψαχνω τριποδο που να ειναι value for money..

  • #
    1

    Μια nikon d3200… Μαζι με τον φακο ειναι γυρω στο 1.200… Αξιζει τα λεφτα του?

    • #
      1

      αν σε βολεύει αυτού του είδους η χειρολαβή-πιστόλι και θα κάνεις και video ναι τα αξίζει τα χρήματα του. αλλά αν δεν θα κάνεις πολύ video ίσως να δεις κάποιο πιο φωτογραφικό τρίποδο.

  • #
    1

    Tι θα προτεινατε μεχρι 80 ευρω σε φωτογραφικο τριποδα?

    • #
      1

      υπάρχουν πολλές επιλογές από διάφορες εταιρείες όπως manfrotto, vanguard, cullmann, benro. Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το φωτογραφικό κατάστημα της περιοχής σου και να ρίξεις μία ματιά. Λογικά οι άνθρωποι εκεί θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν σχετικά.

  • #
    1

    Καλως ευχαριστω πολυ ;)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!