Νέα ειδική θήκη για το iPhone από τη Manfrotto με υποδοχές hot-shoe και τριπόδου


Νέα ειδική θήκη για το iPhone από τη Manfrotto με υποδοχές hot-shoe και τριπόδου

Manfrotto MKLKLYP5Η iPhone Photography είναι ένα πολύ ανερχόμενο είδος φωτογραφίας και όλο και περισσότεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές smartphone της Apple για να βγάζουν φωτογραφίες.

Τα διάφορα αξεσουάρ, που μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τις φωτογραφίες που τραβάμε με το iPhone, είναι όλο και περισσότερα, με ακόμα και μεγάλες φωτογραφικές εταιρείες να μπαίνουν στον χορό.

Η Manfrotto λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα την νέα KLYP θήκη (KLYP case) που είναι συμβατή με τα iPhone 4/4s και 5 και η οποία μας παρέχει υποδοχή hot-shoe και υποδοχή τριπόδου για να τις χρησιμοποιήσουμε στις φωτογραφικές μας λήψεις.  Στην υποδοχή hot-shoe μπορούμε να τοποθετήσουμε κάποιο από τα μικρά LED φωτιστικά της Manfrotto, ενώ η υποδοχή του τριπόδου είναι απαραίτητη για νυχτερινές λήψεις.  H νέα θήκη κοστίζει περίπου 30€.  Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Ταυτόχρονα η Manfrotto ανέπτυξε την εφαρμογή KLYPAPP, η οποία επιτρέπει να κάνουμε λήψεις φωτογραφιών και video χτυπώντας παλαμάκια με τα χέρια μας, ενώ ταυτόχρονα μας παρέχει τα εργαλεία για την επεξεργασία των φωτογραφιών μας.  Μπορείτε να βρείτε την KLYPAPP δωρεάν στο iTunes.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iphone photography Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!