Manfrotto Off Road ThrilLED, ένα LED για τη GoPro


Manfrotto Off Road ThrilLED, ένα LED για τη GoPro

Το Manfrotto Off Road ThrilLED είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Off Road και είναι ένα από τα πρώτα LED αποκλειστικά για τις GoPro.

Συμβατό με τις GoPro HERO4, GoPro HERO3+ και GoPro HERO3, το Manfrotto Off Road ThrilLED ζυγίζει μόλις 120 γραμμάρια και διαθέτει ειδικό βραχίονα, ο οποίος προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στα υπάρχοντα mount της GoPro.

H γωνία που πέφτει το φως είναι 60° και η φωτεινότητα πιάνει τα 225 lumens, με τον ειδικό δείκτη καθαρότητας του φωτός CRI, να είναι πάνω από 80.

Το Manfrotto Off Road ThrilLED μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 εντάσεις και να φορτιστεί εύκολα μέσω USB, με αυτονομία μπαταρίας 35 λεπτών.

Κατασκευάζεται από αλουμίνιο και έχει ύψος 7 εκατοστών και μήκος 2.8 εκατοστών. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του.

Το Manfrotto Off Road ThrilLED μαζί με το βραχίονα του, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία της Manfrotto, Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ ΕΕ, στην τιμή των 123 ευρώ.

Manfrotto Off Road ThrilLED-1

Manfrotto Off Road ThrilLED-2

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Manfrotto.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!