Η Manfrotto κέρδισε 6 βραβεία Red Dot Product Awards 2014


Η Manfrotto κέρδισε 6 βραβεία Red Dot Product Awards 2014

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Η Manfrotto, leader στο σχεδιασμό, παραγωγή και διανομή επαγγελματικών προϊόντων για τη φωτογραφία και το βίντεο κέρδισε 6 βραβεία Red Dot Product Awards για το 2014!

Ο διαγωνισμός Red Dot Product Design υφίσταται από το 1954 και το βραβείο του Red Dot είναι μία διεθνής αναγνώριση ποιοτικών προϊόντων. Αυτή τη χρονιά, 1.816 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 53 χώρες έλαβαν μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό παρουσιάζοντας τα καλύτερα προϊόντα τους σε συνδυασμό με την σχεδιαστική τελειότητα.

Η Manfrotto βραβεύτηκε για τα ακόλουθα προϊόντα της:

Manfrotto 190XPRO4

Manfrotto 190 series

To 190XPRO4 είναι ένα πολύ συμπαγές τρίποδο από αλουμίνιο με προηγμένη κατασκευή και ποιότητα.
Έχει μηχανισμό κεντρικής κολόνας 90 μοιρών που μπορεί να κινηθεί κατακόρυφα ή και οριζόντια. Το κάθε πόδι έχει κλειδώματα ταχείας ασφάλισης και απασφάλισης που δίνουν τη δυνατότητα ισχυρής και ασφαλούς στήριξης.

Manfrotto BeFree τρίποδο + τσάντα + κεφαλή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Befree είναι ένα πρωτοποριακό τρίποδο σχεδιασμένο για φωτογράφους που τους αρέσει να ταξιδεύουν. Μικρό σε όγκο ώστε να είναι εύκολα φορητό, το Befree είναι ο ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια μας και έχει τις ακόλουθες δυνατότητες.
Μοναδικό μηχανισμό αναδίπλωσης των ποδιών του γύρω από την κεφαλή και πλακίδιο ταχείας απελευθέρωσης.για τη μηχανή. Συμπτυγμένο έχει μήκος μόλις 40 εκ.
Δέχεται φορτίο μέχρι 4 κιλά με εγγυημένη σταθερότητα και αντοχή ακόμα και για φακούς με μεγάλη εστιακή απόσταση. Έχει μοναδικούς επιλογείς γωνίας θέσης των ποδιών, κάτι που επιτρέπει την επιλογή δύο θέσεών τους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία στις ρυθμίσεις θέσης της μηχανής.

Manfrotto κεφαλή MHXPRO 3W με πτυσσόμενους μοχλούς και έλεγχο τριβής (friction control)

MHXPRO3W

Η κεφαλή XPRO 3WAY HEAD (MHXPRO-3W) είναι η πλέον συμπαγής, ακριβής και αξιόπιστη κεφαλή τριών δρόμων της Manfrotto. Οι λαβές είναι αφαιρούμενες για να διευκολύνουν τη μεταφορά της και έτσι ο όγκος της κεφαλής είναι μόλις 13×13,5×13,5 εκ.
Οι μηχανισμοί ελέγχου τριβής στους άξονες κάθετης στρέψης (tilt) και πορτρέτου της κεφαλής βοηθούν στην εξισορρόπηση της μηχανής και των αξεσουάρ της, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν μικρο-ρυθμίσεις με απελευθερωμένους τους μοχλούς και να τους κλειδώσουμε όταν έχει βρεθεί η επιθυμητή θέση.
Διαθέτει τρία αλφάδια έτσι ώστε η ρύθμιση θέσης της κεφαλής μπορεί να γίνει με ακρίβεια, μειώνοντας τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν μετά τη φωτογράφιση. Είναι μία στιβαρή και ανθεκτική κεφαλή από αλουμίνιο, δέχεται φορτίο μέχρι 8 κιλά και έχει βάρος μόλις 1 κιλό.

Manfrotto MVH500AH επαγγελματική fluid κεφαλή βίντεο midi

Manfrotto MVH500AH

Η MVH500AH είναι μία ελαφριά κεφαλή με συρόμενο πλακάκι ταχείας απελευθέρωσης ώστε να εξυπηρετεί την εξισορρόπηση μηχανών DSLR που απαιτούν εναλλαγές φακών. Το επίπεδο αυτής της κεφαλής εξασφαλίζει απαλές κινήσεις και τέλειο έλεγχο για εξοπλισμό έως 5 κιλά. Είναι η πιο μικρή σε όγκο κεφαλή με Bridging Technology (Τεχνολογία Γέφυρας) έχοντας αντικαταστήσει την κεφαλή βίντεο 701HDV. Ας σημειωθεί επίσης πως η ίδια κεφαλή βραβεύτηκε από την EISA ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία “Photo Video Accessory”.

Manfrotto Mini Τρίποδο MTPIXI Λευκό

MTPIXI

Το τρίποδο Pixi της Manfrotto είναι το τέλειο μίνι τρίποδο για ψηφιακές μηχανές compact.
Ο νέος μηχανισμός ρύθμισης της κεφαλής σας δίνει τη δυνατότητα με τον χειρισμό ενός κουμπιού να θέσετε και να ασφαλίσετε την κεφαλή μπάλας στην επιθυμητή θέση με ευκολία και ταχύτητα. Η πίεση του κουμπιού απασφαλίζει την κεφαλή για ελεύθερη κίνηση. Απελευθερώνοντας το κουμπί, η κεφαλή κλειδώνει στη θέση που έχετε επιλέξει Το Pixi μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ελαφριές μηχανές DSLR με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Βάρος σώματος μέχρι 650gr
Φακός με εστιακό μήκος έως 85mm
Συνολικό βάρος εξοπλισμού έως 1kg

Manfrotto KLYP+ θήκη, φωτισμός LED και εναλλασσόμενοι φακοί για iPhone 5 & 5S MKLOKLYP+5S

Manfrotto-KLYP

Το κιτ KLYP+ είναι μία φωτογραφική λύση «όλα σε ένα» σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα iPhone® 5 και 5s. Η πρωτοποριακή θήκη προστασίας είναι η βάση για το σύστημα KLYP+, ένα σετ από τρεις εναλλασσόμενους φακούς, ένα Led Spectra νέας κατασκευής και υποδοχή για τρίποδο. Η θήκη όχι μόνο προστατεύει το iPhone® από πτώσεις και γρατσουνιές, αλλά λειτουργεί και ως ένα μεταφερόμενο σύστημα πάνω στο οποίο μπορούν να βιδωθούν οι φακοί, να κουμπώσει το φωτιστικό led στο ειδικό πέδιλο και όλα αυτά μπορούν πλέον να στηριχτούν πάνω σε ένα τρίποδο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!