Νέα μικρομετρική κεφαλή Manfrotto XPRO Geared για απόλυτη ακρίβεια


Νέα μικρομετρική κεφαλή Manfrotto XPRO Geared για απόλυτη ακρίβεια

Η Manfrotto XPRO Geared είναι για φωτογράφους με βαρύ εξοπλισμό για τους οποίους η ακριβή ρύθμιση του κάδρου είναι ζωτικής σημασίας.

Διαθέτει τρία χειριστήρια με δυνατότητα μικρομετρικών ρυθμίσεων μέχρι 9.5 μοίρες, ενώ όπως και τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας κάθε χειριστήριο μπορεί να απελευθερωθεί και να κινηθεί ελεύθερα για γενική ρύθμιση του κάδρου.

Η Manfrotto XPRO Geared είναι κατασκευασμένη από το συνθετικό τεχνοπολυμερές Adapto, ώστε να ζυγίζει 750 γραμμάρια και να μπορεί να σηκώσει μέχρι 4 κιλά. Διαθέτει το κλασσικό πιατάκι γρήγορης απελευθέρωσης 200PL (quick release plate), το οποίο σημαίνει ότι αν έχετε κεφαλές της Manfrotto με το ίδιο πιατάκι δεν χρειάζεται να το αλλάζετε για να βάλετε την μηχανή σε άλλη κεφαλή. Με το 200PL μπορούμε να έχουμε κλίσεις -20° / +90° στον κάθετο άξονα και περιστροφή -90° / +30°. Τέλος η νέα κεφαλή της Manfrotto διαθέτει και δύο αλφαδάκια για απόλυτη ευθυγράμμιση με το έδαφος.

Η Manfrotto XPRO Geared θα πωλείται στην τιμή των 170 λιρών Αγγλίας (περίπου 235 ευρώ).

Manfrotto XPRO Geared-4

MHXPRO-3WG_det03 0001

MHXPRO-3WG manopola libera e rotata 0001

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Manfrotto
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!