Φωτογραφία

Lensbaby Sweet 50 Optic, νέος φακός για DSLR και mirrorless μηχανές

Ο Sweet 50 είναι ένας φακός με εστιακό μήκος 50mm, μέγιστο διάφραγμα f/2.5 και ελάχιστη απόσταση εστίασης 38 εκατοστά, ο οποίος δημιουργεί εικόνες που έχουν ένα “γλυκό” εστιασμένο σημείο, γύρω από το οποίο τα πάντα είναι θολά.
Ο Lensbaby Sweet 50 Optic είναι συμβατός με τον Composer Pro της Lensbaby και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε DSLR ή mirrorless μηχανές.

Μπορείτε να τον βρείτε στην τιμή των 120 δολαρίων (+40 δολάρια τα έξοδα αποστολής) εδώ ή σε κιτ με τον Composer Pro (για Canon, Nikon, MFT, Sony, Pentax, Samsung, Olympus 4/3) στην τιμή των 300 δολαρίων (+40 δολάρια τα έξοδα αποστολής), εδώ.

Lensbaby-sweet-50-optic-1

Lensbaby-sweet-50-optic-2

Lensbaby-sweet-50-optic-3

Lensbaby-sweet-50-optic-4

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.