O Martin Schoeller μιλάει για τα πορτραίτα του στο National Geographic Live


O Martin Schoeller μιλάει για τα πορτραίτα του στο National Geographic Live

O Martin Schoeller θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς φωτογράφους πορτραίτου της εποχής μας.

Γεννημένος το 1968, σήμερα έχει έδρα τη Νέα Υόρκη και έχει γίνει διάσημος για τα πολύ κοντινά του πορτραίτα στα οποία μπορούμε να δούμε εκπληκτικές λεπτομέρειες και για τα οποία χρησιμοποιεί πάντα τον ίδιο φωτισμό, το ίδιο φόντο και τον ίδιο τόνο. Έχει φωτογραφίσει πολλούς σημαντικούς και διάσημους ανθρώπους, όπως τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama, τον ηθοποιό Jack Nicholson, την ηθοποιό Angelina Jolie και άλλους πολλούς.
Παράλληλα έχει κάνει αρκετές αποστολές για το National Geographic και με αφορμή τη συνεργασία του με το δημοφιλές περιοδικό μας μιλάει για τη δουλειά του.

Martin Schoeller

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!