MeCam HD, καταγράψτε ότι κάνετε σε καθημερινή βάση


MeCam HD, καταγράψτε ότι κάνετε σε καθημερινή βάση

Ένα από τα τελευταία trends στη φωτογραφία-βιντεογραφία είναι οι μικρές videocameras που φοριούνται και καταγράφουν την καθημερινότητα μας, οι λεγόμενες Wearable VideoCameras (videocamera που φοριέται).
Με άλλα λόγια τι να τον κάνεις τον Big Brother όταν μπορείς να είσαι Big από μόνος σου;
Πέραν της πλάκας του όλου θέματος, μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις στην κατηγορία των Wearable VideoCameras είναι η MeCam HD.
Με διαστάσεις 4.8×4.8 εκατοστά και βάρος μόλις 70.8 γραμμάρια, η μίνι αυτή videocamera καταγράφει Full HD video 1080p στα 30fps, έχει σταθεροποιητή, ενώ συνδέεται μέσω WiFi και της ειδικής εφαρμογής της σε smartphones και tablets. Επίσης έχει τη δυνατότητα να “βγάζει” φωτογραφίες 3.1 megapixels. Η MeCam δέχεται κάρτες μνήμης microSD και μπορεί να κάνει και λήψεις time lapse
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία πίσω από τη MeCam HD αναζητά χρηματοδότηση μέσω της ιστοσελίδας Dragon Innovation και οι επίδοξοι χρηματοδότες μπορούν με 170 δολάρια να την αποκτήσουν μόλις αρχίσει η παραγωγή, αντί της τιμής των 260 δολαρίων στην οποία θα πωλείται μέσω των καταστημάτων. Στα σχέδια είναι η κυκλοφορία αδιάβροχης θήκης αλλά και ειδικών mounts για τοποθέτηση σε διάφορα σημεία, όπως στο παράθυρο του αυτοκινήτου.

Mecam

Mecam

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

MeCam Videocameras Wearable Cameras

Πηγή:

DragonInnovation
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!