Διεθνές Φωτογραφικό Βραβείο MedPhoto 2017-2018: Στείλτε τις συμμετοχές σας


Διεθνές Φωτογραφικό Βραβείο MedPhoto 2017-2018: Στείλτε τις συμμετοχές σας

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου μπορείτε να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας στο MedPhoto Award 2017-2018.

Διεθνές Φωτογραφικό Βραβείο MedPhoto 2017-2018

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 10 Δεκεμβρίου 2017

Το Medphoto Festival 2017-2018, εγκαινίασε με επιτυχία τις δράσεις του στο Ρέθυμνο με την έκθεση φωτογραφικού «Uncensored Books» βιβλίου  και συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο με εκθέσεις, σεμινάρια και ανοιχτές εκδηλώσεις.

Το MedPhoto Festival διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, διαγωνισμό για μια εν εξελίξει ή και ολοκληρωμένη φωτογραφική δουλειά. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός ως προς τη θεματική των συμμετοχών.

Μετά τον περσινό αντίστοιχο διαγωνισμό του 1ου MedPhoto το 2016, όπου συμμετείχαν 200 φωτογράφοι από 30 χώρες, το Φεστιβάλ προσκαλεί φωτογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στο γεγονός, με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από έλληνες και ξένους φωτογράφους, επιμελητές και συγγραφείς:

David Campany, (Φωτογράφος, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Westminster), Laura Serani (Επιμελήτρια, Συγγραφέας), Julian Baron (Φωτογράφος, Καθηγητής, μέλος Blank Paper), Αλίκη Τσίργιαλου (Υπεύθυνη Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη), Γιώργος Καραηλίας (Φωτογράφος), Marina Paulenka (Ιδρυτής και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Organ Vida)

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να υποβάλει ένα πρότζεκτ που θα αποτελείται από 1 έως 12 φωτογραφίες, που θα συνιστούν μια ενότητα το οποίο θα συνοδεύεται από ένα περιγραφικό κείμενο της ιδέας και του θέματος 300 λέξεων.

Η υποβολή συμμετοχών γίνεται σε συνεργασία και μέσω εγγραφής στην πλατφόρμα του Lens Culture, ενός από τους πιο δημοφιλείς κόμβους της σύγχρονης φωτογραφίας διεθνώς.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 10 Δεκεμβρίου 2017

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στο Ρέθυμνο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.medphoto.gr

Το 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου.

Μέγας Χορηγός: MOTOR OIL, Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Χορηγοί φιλοξενίας: Atrium, Theartemis, Grecotel.

Χορηγοί βιβλιοθήκης: Zone Books, Hatje Cantz, Lars Müller, VOID

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!