Η MeFOTO ανακοίνωσε την υπηρεσία BYOT για τη σειρά τριπόδων RoadTrip Travel


Η MeFOTO ανακοίνωσε την υπηρεσία BYOT για τη σειρά τριπόδων RoadTrip Travel

Μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2012, η MeFOTO είχε ανακοινώσει τη σειρά RoadTrip Travel, όπου μπορούσε κάποιος να επιλέξει ανάμεσα από 12 χρώματα που θα έχει το τριπόδι του.

Τώρα, η MeFOTO δημιούργησε την υπηρεσία BYOT (Build Your Own Tripod), όπου κατά την παραγγελία του τριποδιού, μπορεί κάποιος να επενδύσει με διαφορετικούς χρωματισμούς το κάθε μέρος του τριποδιού. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από 12 χρώματα, για να χρωματίσει την κεφαλή, τον κορμό, το καπάκι της κολόνας και τα 3 σκέλη ξεχωριστά, τότε μπορεί να δημιουργήσει 792 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Με αυτό τον τρόπο, η MeFOTO θέλει να ξεφύγει από τα κλασικά χρώματα μαύρο και ασημί, ενώ ο φωτογράφος θα μπορεί να έχει ένα τριπόδι με πιο προσωποποιημένο στυλ.

Η τιμή του MeFOTO BYOT ξεκινά από τα 250 δολάρια και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για τις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MeFOTO
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!