Μεταμόρφωση: Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης


Μεταμόρφωση: Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Πανεπιστημίου Κρήτης με τίτλο “Μεταμόρφωση”.

“Μεταμόρφωση” Έκθεση Φωτογραφίας της ΦΟΠΚ
(Φωτογραφική Ομάδα Πανεπιστημίου Κρήτης)

Η ΦΟΠΚ διοργανώνει την ετήσια έκθεση των μελών της και μας δίνει ραντεβού στον ιδιαίτερο χώρο της πύλης Βιττούρι, στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Μεταμόρφωση”. Από 24 έως 29 Μαΐου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί την έκθεση και να γνωρίσει τα μέλη της ομάδας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 21:00

Τοποθεσία: Πύλη Βιττούρι – 3η πάροδος Πεδιάδος Βίγλας 25, Ηράκλειο
Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 και 17:00-21:00

Στα πλαίσια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον αρχιτέκτονα μηχανικό κ. Βασίλη Βασιλειάδη, με θέμα “Η μεταμόρφωση μέσα από την τέχνη” την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:30, στον κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού, Μονής Αγκαράθου 9 κ. Ζώτου.

Στο χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντικής στήριξης προσφύγων Mano aperta.

Πληροφορίες : www.facebook.com/fopk.uoc
Ελεύθερη είσοδος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!