Microsoft Surface Pro 4, ένα tablet για τους επαγγελματίες φωτογράφους


Microsoft Surface Pro 4, ένα tablet για τους επαγγελματίες φωτογράφους

Το Microsoft Surface Pro 4 έρχεται να μπει απέναντι στο Apple iPad Pro, το οποίο όπως είχαμε δει είναι ιδανικό για φωτογράφους.

H Microsoft χρησιμοποίησε το τραγούδι των ACDC, Thunderstruck, στο video παρουσίασης του νέου Surface, προφανώς θέλοντας να δείξει ότι το νέο tablet της είναι πολύ δυνατό.
Η εταιρεία λέει ότι είναι 30% πιο γρήγορο από το Surface Pro 3 και 50% πιο γρήγορο από το MacBook Air.

Λίγο πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο, με βάρος μόλις 766 γραμμάρια (786 γραμμάρια με τους i5 και i7 επεξεργαστές) και πάχος 8.44 χιλιοστά και με μεγαλύτερη οθόνη PixelSense στις 12.3″ (2160×1440 pixels στα 267ppi), η οποία υποστηρίζει 1024 επίπεδα πίεσης με την νέα πένα που το συνοδεύει.

Το Microsoft Surface Pro 4 διαθέτει επεξεργαστή 6th Gen Intel Core m3, i5, ή i7, μνήμη ως 16GB RAM και μέχρι 1ΤΒ SSD δίσκο και τρέχει τα Windows 10. Το πιο ακριβό μοντέλο με τον i7 διαθέτει και κάρτα γραφικών Iris.

Επιπλέον έχει μπροστινή κάμερα με ανάλυση 5 megapixels και πίσω κάμερα με ανάλυση 8 megapixels, WiFi, θύρα USB 3.0, υποδοχή microSD, Mini DisplayPort, υποδοχή ακουστικών ενώ η αυτονομία του είναι μέχρι 9 ώρες.

Μαζί παρουσιάστηκε και το νέο Type Cover, το οποίο είναι πιο λεπτό και ελαφρύ και έχει trackpad 40% μεγαλύτερο, ενώ τα κουμπιά του έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους.

Το Microsoft Surface Pro 4 θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Οκτωβρίου σε τιμή από 900 δολάρια μέχρι 2.200 δολάρια (το Type Cover κοστίζει 130 δολάρια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Microsoft
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!