Η Mindshift Gear ανακοίνωσε νέα τσάντα για τη σειρά rotation180°


Η Mindshift Gear ανακοίνωσε νέα τσάντα για τη σειρά rotation180°

Στη σειρά rotation180° συμπεριλαμβάνονται τσάντες, οι οποίες έχουν ένα αποσπώμενο τσαντάκι μέσης που περιστρέφεται γύρω από τη μέση του φωτογράφου και μπορεί να κουμπωθεί στο κάτω μέρος της τσάντας, όταν αυτή βρίσκεται στην πλάτη.

Η νέα τσάντα ονομάζεται rotation180° Horizon 34L και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, η συνολική χωρητικότητά της είναι 34 λίτρα. Η χωρητικότητα αυτή μοιράζεται στα δύο τμήματα της τσάντας, τα 27 λίτρα στο backpack και τα 7 λίτρα στο τσαντάκι μέσης.

Στο τσαντάκι μέσης μπορεί να χωρέσει μια μεγάλη DSLR με δύο φακούς ή μια Mirrorless με τρεις φακούς καθώς και ένα τάμπλετ 10″. Στην τσάντα πλάτης υπάρχει αρκετός χώρος για ρούχα και ένα λάπτοπ 13″, ενώ υπάρχει και ειδική θήκη για δοχείο νερού μέχρι 3 λίτρα. Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας πλάτης, υπάρχουν ιμάντες για την τοποθέτηση τριποδιού.

Η τσάντα rotation180° Horizon 34L δέχεται αξεσουάρ της εταιρείας, όπως αδιάβροχη θήκη UltraLight Camera Cover, θήκη φίλτρων Filter Hive, ιμάντες για μεταφορά μεγαλύτερου τριποδιού και τσαντάκι για μεταφορά έξτρα φακών. Όλα τα παραπάνω φυσικά πωλούνται ξεχωριστά.

Οι διαστάσεις για το τσαντάκι μέσης είναι 28x22x17 εκατοστά και ζυγίζει 540 γραμμάρια ενώ οι διαστάσεις για την τσάντα πλάτης είναι 28x62x23 εκατοστά και ζυγίζει 1.2 κιλά.

Η τσάντα κοστίζει 260 δολάρια και μπορείτε να την παραγγείλετε από κάποιο αντιπρόσωπο της MindShift.

mindshift_rotation180_horizon-3

mindshift_rotation180_horizon-2

mindshift_rotation180_horizon-5

mindshift_rotation180_horizon-4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

MindShift Gear
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!