MindShift Gear: Ανακοίνωσε τρεις τσάντες στο όνομα του Moose Peterson


MindShift Gear: Ανακοίνωσε τρεις τσάντες στο όνομα του Moose Peterson

Ο Moose Peterson είναι ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους άγριας ζωής και όχι μόνο.

Η εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών τσαντών, MindShift Gear (θυγατρική της γνωστής Think Tank) ανακοίνωσε τρεις νέες φωτογραφικές τσάντες, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με τον σπουδαίο φωτογράφο (αποτελούν στην ουσία επανέκδοση των τσαντών που είχε παρουσιάσει ο φωτογράφος το 1998).

Οι τρεις νέες τσάντες πλάτης είναι ιδανικές για φωτογράφιση άγριας φύσης ή φωτογραφικό σαφάρι και ανάλογα με το μέγεθος μπορούν να μεταφέρουν και τον ανάλογο εξοπλισμό. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι αποτελούνται από τρία διαμερίσματα τα καπάκια των οποίων κλείνουν αυτόματα, ενώ έχουν το κατάλληλο μέγεθος για τη μεταφορά τους σε καμπίνα αεροπλάνου.

Η Moose Peterson MP-7 V2.0 ζυγίζει περίπου 1.5 κιλό και είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και ειδικά φερμουάρ για απόλυτη ασφάλεια. Μπορεί να μεταφέρει μία DSLR με κουμπωμένο ένα μεγάλο τηλεφακό 70–200mm f/2.8 (μεγαλύτερος φακός που παίρνει είναι ο 200mm f/2) και επιπλέον ακόμα δύο DSLR με 2 prime φακούς. Φυσικά δέχεται και αξεσουάρ ή προσωπικά αντικείμενα.

H Moose Peterson MP-7 V2.0 κοστίζει 200 δολάρια και θα τη βρείτε εδώ.

Moose-Peterson-MP-7-V2.0

Moose-Peterson-MP-7-V2.0-1

Moose-Peterson-MP-7-V2.0-2

Moose-Peterson-MP-7-V2.0-3

Η Moose Peterson MP-3 V2.0 ζυγίζει περίπου 2.1 κιλά και είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και ειδικά φερμουάρ για απόλυτη ασφάλεια. Μπορεί να μεταφέρει μία DSLR με κουμπωμένο ένα μεγάλο τηλεφακό 500mm f/4 ή ένα μεμονωμένο φακό στα 600mm f/4 και επιπλέον ακόμα δύο DSLR με 2 prime φακούς και 1-2 φακούς, flashes. Φυσικά δέχεται και αξεσουάρ ή προσωπικά αντικείμενα.

H Moose Peterson MP-3 V2.0 κοστίζει 280 δολάρια και θα τη βρείτε εδώ.

Moose-Peterson-MP-3

Moose-Peterson-MP-3-1

Moose-Peterson-MP-3-2

Moose-Peterson-MP-3-3

Τέλος έχουμε τη Moose Peterson MP-1 V2.0, η οποία ζυγίζει περίπου 2.3 κιλά και είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και ειδικά φερμουάρ για απόλυτη ασφάλεια. Μπορεί να μεταφέρει μία DSLR με κουμπωμένο ένα μεγάλο τηλεφακό 600mm f/4 ή ένα μεμονωμένο φακό στα 800mm και επιπλέον ακόμα δύο DSLR με 2 prime φακούς και 3-5 φακούς, flashes. Φυσικά δέχεται και αξεσουάρ ή προσωπικά αντικείμενα.

H Moose Peterson MP-1 V2.0 κοστίζει 350 δολάρια και θα τη βρείτε εδώ.

Moose-Peterson-MP-7-V2

Moose-Peterson-MP-7-V2-1

Moose-Peterson-MP-7-V2-2

Moose-Peterson-MP-7-V2-3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!