Mitakon Speedmaster 25mm f/0.95 για μηχανές MFT


Mitakon Speedmaster 25mm f/0.95 για μηχανές MFT

H Κινεζική Zhong Yi Optics ανακοίνωσε τον νέο φακό για μηχανές Micro Four Thirds, Mitakon Speedmaster 25mm f/0.95.

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια φακών Mitakon Speedmaster προσφέρει εστιακό μήκος 50mm (σε φορμά 35mm) και μέγιστο διάφραγμα f/0.95 και όλα αυτά σε ένα μικρό και ελαφρύ σώμα φακού, με βάρος μόλις 230 γραμμάρια, διάμετρο 60 χιλιοστά και μήκος 5.5 εκατοστά.

Ο Mitakon Speedmaster 25mm f/0.95 είναι κατασκευασμένος από 11 οπτικά στοιχεία σε 9 groups και διαθέτει διάφραγμα με 11 λεπίδες. Εστιάζει από ελάχιστη απόσταση 25 εκατοστών και δέχεται φίλτρα 43mm.

Ο νέος φακός δεν λειτουργεί με τις Olympus E-PL6, E-PL5, E-PM2 και Olympus OM-D EM5. Λειτουργεί με τις υπόλοιπες MFT μηχανές και με την Olympus OM-D EM5 IΙ.

H τιμή του Mitakon Speedmaster 25mm f/0.95 είναι στα 399 δολάρια και μπορείτε να τον προ-παραγγείλετε τώρα για να τον έχετε τον Οκτώβριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες – δείγματα με το νέο φακό.

Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm
Mitakon Speedmaster 25mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Είπαν γτ δεν θα δουλεύει με αυτές τις μηχανές και αν θα τις κάνουν συμβατές στο μέλλον?

  • #
    1

    Έχουν ξεφύγει οι Κινέζοι.Βγάλτε τον και για full frame να γίνει χαμός!!!

  • #
    1

    για νικον θα κανει?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!