Mobile Photography Awards 2014, μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου οι συμμετοχές


Mobile Photography Awards 2014, μέχρι τις 1 Δεκεμβρίου οι συμμετοχές

Τα Mobile Photography Awards 2014 έχουν 20 κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε και κάθε εικόνα μπορεί να συμμετάσχει σε 2 διαφορετικές κατηγορίες. Αυτές είναι:
– Ασπρόμαυρο
– Digital Fine Art/ Illustration
– Φαγητό
– Τοπία
– Φύση και άγρια ζωή
– The Photo Essay
– Macro
– Άνθρωποι
– Τέχνες
– Φωτορεπορτάζ
– Πορτρέτα
– Το σκοτάδι
– Ταξίδι
– Still Life
– Αυτό – πορτρέτα
– Φωτογραφία δρόμου
– Μεταφορικά μέσα
– Φωτογραφίες του υγρού στοιχείου
– Visual FX

Η συμμετοχή κοστίζει 20 δολάρια για τρεις εικόνες, 30 δολάρια για 5 εικόνες, 50 δολάρια για 9 εικόνες και 100 δολάρια για 20 εικόνες.

Οι εικόνες μπορούν να έχουν δημιουργηθεί με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο (Android, iOS, Windows Phone) και για την δημιουργία τους μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε εφαρμογή. Απαγορεύεται η επεξεργασία των εικόνων σε desktop H/Y ή laptop.

O μεγάλος νικητής θα κερδίσει 3.000 δολάρια, ενώ ο νικητής της κατηγορίας The Photo Essay θα κερδίσει 500 δολάρια. Επιπλέον οι εικόνες των νικητών που θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν στην έκθεση φωτογραφίας που θα ακολουθήσει, θα επιτρέψουν στον κάθε φωτογράφο να αποκομίσει το 50% από τυχόν πώληση των εικόνων του.
Από το 2011 όταν και ξεκίνησε ο θεσμός των Mobile Photography Awards 2014, οι φωτογραφίες των διακριθέντων έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις φωτογραφίας σε Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Τορόντο, Μελβούρνη και Σαν Χοσέ.

Μπορείτε να δείτε τους νικητές του 2013 εδώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε τότε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Mobile Photography Awards 2014.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!