Moment, ειδικοί φακοί για το iPhone και το Galaxy


Moment, ειδικοί φακοί για το iPhone και το Galaxy

Ένα νέο project με την ονομασία Moment κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη του παγκοσμίου κοινού μέσω της πλατφόρμας Kickstarter.

Το Project Moment υπόσχεται να μας διαθέσει υψηλής ποιότητας φακούς, κατάλληλους για χρήση με smartphones.

Οι φακοί αρχικά θα είναι διαθέσιμοι για το iPhone και iPad της Apple και το Galaxy της Samsung. Συγκεκριμένα αρχικά θα κυκλοφορήσουν 2 φακοί, ένας ευρυγώνιος και ένας τηλεφακός. O ευρυγώνιος θα αποτελείται από 5 οπτικά στοιχεία σε 4 groups και θα έχει εστιακό μήκος 18mm στο iPhone 5S και 19mm στο Galaxy S4. Ο τηλεφακός θα αποτελείται από 4 οπτικά στοιχεία σε 4 groups και θα έχει εστιακό μήκος 58mm στο iPhone 5S και 62mm στο Galaxy S4.
Και οι δύο φακοί θα προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα στα smartphones μέσω ειδικού mount που θα υπάρχει σε μία μικρή λάμα που θα προσαρμόζεται γύρω από τον εργοστασιακό φακό του smartphone.

Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε η τιμή που θα έχουν οι φακοί Moment όταν φτάσουν στην αγορά, αλλά εσείς μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα τον δικό σας, μέσω της καμπάνιας στο Kickstarter στα 49 δολάρια (πατήστε εδώ).

moment

moment

moment

moment

moment

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!