Moments of Color: Έκθεση Φωτογραφίας στην Κυψέλη


Moments of Color: Έκθεση Φωτογραφίας στην Κυψέλη

Στη Κυψέλη παρουσιάζεται η ομαδική θεματική Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο “Moments of Color”.

Θεματική έκθεση φωτογραφίας Moments of Color

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 28 Απριλίου, 21:00

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια έκθεσης: Από 28 Απριλίου έως 11 Μαΐου 2017

Φωτογραφίες γεμάτες χρώμα θα παρουσιαστούν στη Blank Wall Gallery από τις 28 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου. Φωτογράφοι από 38 χώρες θα παρουσιάσουν έγχρωμες φωτογραφίες τους στη γκαλερί, δημιουργώντας έτσι ένα παγκόσμιο πάζλ, όπου το χρώμα θα είναι το σημείο αναφοράς. Σε αυτή την έκθεση θα παρουσιαστούν πάνω από 90 φωτογράφοι από διάφορα μέρη του κόσμου, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Ιράν, η Κίνα, η Ιαπωνία, το Περού, η Βραζιλία καθώς και το Ουζμπεκιστάν και η Ναμίμπια. Το χρώμα είναι το στοιχείο που επικρατεί σε όλες τις εικόνες και κυριαρχεί αυτή τη φορά. Όλες οι φωτογραφίες, είτε είναι τοπία είτε πορτρέτα, έχουν ένα κοινό στοιχείο και αυτό είναι η ένταση που τους προσδίδει το χρώμα, που έχει την ικανότητα να κάνει κάτι το καθημερινό και το συνηθισμένο άξιο προσοχής και θαυμασμού.
Οι επισκέπτες της Blank Wall Gallery θα έχουν την ευκαιρία να δούν όλες αυτές τις φωτογραφίες στο χώρο της γκαλερί από τις 28 Απριλίου και για δύο έβδομάδες.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Eric-Strijbos-#-Netherland

Eric Strijbos # Netherland

Dan-Ginn-#-UK

Dan Ginn # UK

Xiao-Gu-#-China

Xiao Gu # China

Sadegh-Souri-#-Iran

Sadegh Souri # Iran

Mary-Dimitropoulou-#-Greece

Mary Dimitropoulou # Greece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!