Monochrome: Έκθεση Φωτογραφίας 80 φωτογράφων από 40 χώρες


Monochrome: Έκθεση Φωτογραφίας 80 φωτογράφων από 40 χώρες

Στην Αθήνα και την Κυψέλη παρουσιάζεται το έργο 80 φωτογράφων από 40 χώρες στην Έκθεση Φωτογραφίας Monochrome.

Θεματική έκθεση φωτογραφίας
Monochrome

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 31 Μαρτίου, 20:00

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια έκθεσης: Από 31 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2017

Η Blank Wall Gallery στην έκθεση “Monochrome” που θα φιλοξενήσει από την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο χώρο της, παρουσιάζει μονόχρωμες φωτογραφίες από 80 καλλιτέχνες που προέρχονται από 40 διαφορετικές χώρες (Αιθιοπία, Αϊτή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Καναδά, Κούβα, Κροατία, Κύπρο, Λευκορωσία, Μαδαγασκάρη, Μαλαισία, Μεξικό, Νορβηγία,
Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ολλανδία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ
).
Η Μονόχρωμη φωτογραφία είναι, όπως φαίνεται, ένα κοινό σημείο αναφοράς ανά τον κόσμο. Είναι κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον και των φωτογράφων των ίδιων αλλά και των θεατών. Η δημιουργία μίας νέας εικόνας από κάτι οικείο, καθημερινό, σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση για το φωτογράφο, αλλά και ερέθισμα για τους θεατές. Η κυριαρχία ενός μόνο χρώματος μπορεί να δημιουργήσει εντελώς νέες εικόνες και να προκαλέσει την προσοχή αλλά και το συναίσθημα του θεατή ο οποίος επικοινωνεί με το φωτογράφο μέσα από αυτές.
Αυτή την επικοινωνία θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν όσοι θα επισκευθούν τη Blank Wall Gallery από τις 31 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124

Christian Brogi #Italy

Christian Brogi #Italy

Emanuele Amighetti #Italy

Emanuele Amighetti #Italy

Lorenzo Ferraro #Italy

Lorenzo Ferraro #Italy

John Giannatos #Greece

John Giannatos #Greece

Meagan Dwyer #USA

Meagan Dwyer #USA

Sadegh Souri #Iran

Sadegh Souri #Iran

Raul Raschetti #Sweden

Raul Raschetti #Sweden

*Η κεντρική φωτογραφία του άρθρου: Polod # France

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!