Morpheus Stabilizer, σύστημα σταθεροποίησης για GoPro, smartphones και μικρές κάμερες


Morpheus Stabilizer, σύστημα σταθεροποίησης για GoPro, smartphones και μικρές κάμερες

Η εταιρεία Cinevate ξεκίνησε το ταξίδι της το 2005 (από που αλλού;) από ένα γκαράζ. Ο ιδρυτής της Dennis Wood από τότε έψαχνε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν την λήψη video, σε όχι απαραίτητα επαγγελματικό επίπεδο.
Πρόσφατα μέσω της ιστοσελίδας Kickstarter παρουσίασε το νέο προϊόν της Cinevate, το Morpheus Stabilizer, ένα ειδικό σύστημα σταθεροποίησης κατάλληλο για GoPro, smartphones και μικρές κάμερες. To Morpheus ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια και σηκώνει άνετα συσκευές καταγραφής video μέχρι 300 γραμμάρια. Επίσης έχει την δυνατότητα να αλλάζει μορφή και να χρησιμοποιείται ως τρίποδο, ως σταθεροποιητής για λήψεις στο χέρι, ως table dolly ή σε συνδυασμό με ράγες, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως κινηματογραφικό.
Ήδη το project Morpheus Stabilizer έχει ξεπεράσει τον αρχικό στόχο των 25.000 δολαρίων για να λάβει την χρηματοδότηση μέσω της Kickstarter, οπότε αναμένουμε να είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2013, τουλάχιστον για τις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Υπολογίζεται ότι η τιμή του θα είναι κοντά στα 300 δολάρια.

Morpheus Stabilizer

Morpheus Stabilizer

Morpheus Stabilizer

Morpheus Stabilizer

Morpheus Stabilizer

Morpheus Stabilizer

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βρούμε ένα γκαράζ :)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GoPro Smartphone Videography

Πηγή:

Kickstarter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!