Motrr Galileo, ειδική συσκευή για λήψεις με GoPro και iPhone


Motrr Galileo, ειδική συσκευή για λήψεις με GoPro και iPhone

Χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή της εταιρείας ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στην Galileo μέσω bluetooth (ή μέσω internet) και να την ελέγξει από απόσταση ώστε να κατευθύνει το iPhone ή την GoPro προς την κατεύθυνση που θέλει.
Επιπλέον μπορεί να επιλεχτεί η αυτόματη κίνηση της Galileo με ρύθμιση ακόμα και για κίνηση 360 μοιρών και την δημιουργία πανοραμικών εικόνων και videos ή να ρυθμιστεί ώστε να παρακολουθεί και να καταγράφει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή πρόσωπο.

H εταιρεία πίσω από την Galileo παρέχει και τις εφαρμογές Rango (για λήψη video 360 μοιρών) και Videography (για λήψη video με αυτόματη ανίχνευση και παρακολούθηση αντικειμένων και προσώπων), οι οποίες είναι πολύ εντυπωσιακές.

Την Galileo θα βρείτε στην τιμή των 150 ευρώ, ενώ τα mounts για το iPhone (iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 6) και την GoPro (GoPro 3, GoPro 3+, GoPro 4) κοστίζουν 30 ευρώ. Θα την βρείτε εδώ.

galileo

galileo-2

galileo-3

galileo-4

galileo-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Motrr Galileo

Πηγή:

Motrr
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!